Şimdi Ara

Firebase Firestore&Realtime Database Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

react native ile bir mobil uygulama geliştiriyorum. son dönüşte bu firebase database olayı canımı sıkmaya başladı. attığım database isteklerine cevap vermiyor. bazen veriyor bazen vermiyor. olumsuz dönüşte yapmadığı için öyle bekliyorum. neyden kaynaklandığını bir türlü bulamadım. uygulama çıktığında böyle olursa benim için felaket olur. kod olarak hiçbir hata yok çünkü keyfine göre cevap atıp keyfine göre atmıyor. stackoverflowda falan da doğru düzgün cevabı yok ama bir çok kişi yakınmış bu durumdan. bu durumu yaşayan oldu mu?

Ekleme : uygulamanın server tarafını nodejs ile yazdım api isteklerine aslında orada cevap veriyorum. authentication islemleriyle ugrasmak istemediğim için de firebase'i projeye dahil ettim aynı anda kullanıcı bilgilerini de firebase'in serverinde tutuyorum. bu isteklerim düzgün çalışmıyor sinirimi bozmak üzere. tavsiyelere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 6 Eylül 2019; 12:19:27 >

• android projemde realtime database, authentication ve stroge kullanmıştım. O vakit böyle bir problem ile karşılaşmadım.
  • firebase realtimedir ama aynı zamanda offline alışabilme özelliği de vardır. Belki o anlarda internet bağlantında bir kopukluk olabilir. Burada anlamadığım nodejs ile yazdığın sunucu mu firebase ulaşamıyor ? yoksa react native kodun mu? auth . passport js ile kolayca halledebilirsin onun için firebase kullanmaya gerek yok aslında. Tabi firebase kullanmak kötüdür demiyorum crash analitics ürünü vs gayet güzel. S
  • https://rnfirebase.io/ bu kütüphaneyi mi kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Node cehennemine hoş geldin.

Node nin öyle kötü huyları vardır. Ağır DB işleri yapıyorsan kayboluyordur. Sorun db değil Node nin kendisi. Async çalışmak böyle bir şey.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Maroon On kullanıcısına yanıt
    @mahoni_38 internet bağlantısı sorunu değilde galiba test yaparken çok fazla istek atıyorum. çünkü bir süre bekleyince düzeliyor. kullanıcı kontrolünde saatte 100 istek izni yazıyordu 250 yaptım sorun galiba düzelecek. bu arada firebase daha kullanışlı geldiği için kullandım.

@Maroon On evet o kütüphaneyi kullanıyorum.

@Delifisek.Tux nodejs tarafında bir problem yok aslında. zaten ağır db işleri de yapmıyorum. hatta database ile işim yok bilgileri farklı bir yerden kazıyarak alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.