Şimdi Ara

FIREFLY 6S 4K WiFi Aksiyon Kamerası 59.9 $ İndirimde !!!! TAM SET (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
10
Favori
5.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ati1919

59 dolar +2 dolar+8 dolara bende bu gün sipariş verdim.1 haftadır dronda kullanacagım av çıkışıda olan fpv yapacağım güzel bi kamera arıyorum sj4000 ikinci eli 230 250 çekiyolar xiaomi yi bakındım sıfırı pahalı bu sıfır 256 tl denk geldi videolarda izlediğim kadar görüntüsünü fiyatına göre beğendim baya iyi geldi bana iyimi yaptım kötümü bilemiorum bu fiyata alınacak başka yoktu heralde zaten

Başarılı bir kamera içiniz rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

😊

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    şey soracağım hocam kamera daha gelmedi ama, dronda kullanacağım bn bunu gyro açınca görüntü kırpılıyor kalitesi düşüyor çekim açısı düşüyor diye okudum biyerde öylemi kapalı kullanmak dahamı iyi?
    Bide 1080 60 fps 8 gb kaç dakikada doldurur kartta sipariş edeceğim ama şimdilik elimde olan bu
    Son olarak sipariş verirken Do you write $ 28 yazmıştım sipariş notuna yazmışlarmıdır gümrüğe takılırmı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati1919

şey soracağım hocam kamera daha gelmedi ama, dronda kullanacağım bn bunu gyro açınca görüntü kırpılıyor kalitesi düşüyor çekim açısı düşüyor diye okudum biyerde öylemi kapalı kullanmak dahamı iyi?
    Bide 1080 60 fps 8 gb kaç dakikada doldurur kartta sipariş edeceğim ama şimdilik elimde olan bu
    Son olarak sipariş verirken Do you write $ 28 yazmıştım sipariş notuna yazmışlarmıdır gümrüğe takılırmı sizce

Takılmaz, kayıt denemelerini yaparsınız.

Drone için en iyisi gimbal dır. Elimde iyi bir marka var düşünürseniz anlaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 13 Temmuz 2017; 9:20:45 >

• dron bugün elime geçti güzel hoşuma gitti fakat bikaç sorum var wifi yi her kamerayı açtığımda yeniden girip açıkmı yapmak zorundayım bide , wifi telefonla bağlanıyorum kaç kaç dk sonra kamera kendinden kapanıyor video çekiyo olsa bile
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.