aninda haberin oldu iste ciktigindan herkezden once indirdiniz
sağol
rc 1 de ve 2 de turkce secenek yoktu nerden esti acaba rc3e koymak ayrica yeter artik bu kadar rc direk final surumune gecelim bu arada hizlanmis diolar firefox ben bisey fark edemedim varmi farki yasayan?
3.5'e geçmeyin derim, çoğu eklenti ile uyumsuz.
Nightly Tester Tools eklentisi bu güne kadar işe yarıyordu. Uyumsuz eklentileri zorla uyumlu hale getiren eklenti diyebiliriz. Belki bu sürümde de işe yarar.
ne farkı var 3.0'dan?
quote:
Orjinalden alıntı: NiTRo_4LiF3
rc 1 de ve 2 de turkce secenek yoktu nerden esti acaba rc3e koymak ayrica yeter artik bu kadar rc direk final surumune gecelim bu arada hizlanmis diolar firefox ben bisey fark edemedim varmi farki yasayan?
Geçende konu dışında açılan RC sürümlerinde Türkçe neden yok konusundan 2-3 gün sonra mozilla.org contact us bölümünden 2-3 cümle bir şey yazdım, dalga mı geçiyorsunuz 70 küsür dilde var Türkçe yok diye? Maille herhangi bir cevap gelmedi ama 3-4 gün sonra RC3 sürümünü Türkçe çıktı, garip.
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
quote:
Orjinalden alıntı: NiTRo_4LiF3
Geçende konu dışında açılan RC sürümlerinde Türkçe neden yok konusundan 2-3 gün sonra mozilla.org contact us bölümünden 2-3 cümle bir şey yazdım, dalga mı geçiyorsunuz 70 küsür dilde var Türkçe yok diye? Maille herhangi bir cevap gelmedi ama 3-4 gün sonra RC3 sürümünü Türkçe çıktı, garip.
demekki musteri memnuniyeti politikalari var seni dinlediler
donanımhaber aşağa kaymış gözüküyor bende.
bu firefoxla ne oluyorsa forever chrome
quote:
Orjinalden alıntı: vata
donanımhaber aşağa kaymış gözüküyor bende.
firefox 3.0 a gecildiginde de oyle olmustu final surumu cikinca dhye yeni script eklenir sorun duzelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme