Şimdi Ara

Firefox Çalışmakta Fakat Yanıt Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Firefox Çalışmakta Fakat Yanıt Vermiyor

Arkadaşlar mozilla 6.0 kullanıyorum ve sürekli yukarıdaki hatayı alıyorum. Görev yöneticisinden kapatmayı denediğimde işe yaramıyor kapanmıyor illa ki her defasında bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Ayrıca ne zamanki bu hatayı alsam bilgisayarı da normal şekilde kapatamıyorum başlat kısmından kapat dediğimde hiçbişey olmuyor sadece reset atarak kapatabiliyorum bilgisayarı. Daha bikaç gün önce format attım, mozillayı da 2 kez tamamen kaldırıp tekrar kurdum ama sorun devam ediyor var mıdır bi çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0kyanus -- 18 Ağustos 2011; 18:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0kyanus

Firefox Çalışmakta Fakat Yanıt Vermiyor

Arkadaşlar mozilla 6.0 kullanıyorum ve sürekli yukarıdaki hatayı alıyorum. Görev yöneticisinden kapatmayı denediğimde işe yaramıyor kapanmıyor illa ki her defasında bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Ayrıca ne zamanki bu hatayı alsam bilgisayarı da normal şekilde kapatamıyorum başlat kısmından kapat dediğimde hiçbişey olmuyor sadece reset atarak kapatabiliyorum bilgisayarı. Daha bikaç gün önce format attım, mozillayı da 2 kez tamamen kaldırıp tekrar kurdum ama sorun devam ediyor var mıdır bi çözümü?

BENDEDE AYNI PROBLEM VARDI SİSTEM GERİ YÜKLEMİYORDU FİREFOX KALDIRILAMIYORDU FORMAT ATTIM HASTAYI HAYATA DÖNDÜRDÜM

• Ben de bu yanıt vermiyor hatası sebebiyle sinir krizleri geçirecektim neyseki çözümünü buldum.

İşte size mozilla yanıt vermiyor hatası ve çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisever

Ben de bu yanıt vermiyor hatası sebebiyle sinir krizleri geçirecektim neyseki çözümünü buldum.

İşte size mozilla yanıt vermiyor hatası ve çözümü

Eski bir konuyu canlandırmışsın..

Çözümü senmi buldun bilmiyorumda Güncel sürümlerde bu sorunla karşılaşılmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.