arkadaşlar yardımcı olabilen varsa çok sevinecğim. br sıkıntım var. internetten İE ve FİREFOX da dosya indirmeye çalıştığımda geliyor % 99 ve ya % 100 e orda kalıyor . devam etmiyor. dosyayaı tamamlamıyor. bunun derdini bilen lütfen bişeyler söylesin. sanmıyorum daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldumu ama .
şimdiden teşekkürler..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
çalştıra girip cmd yazıp çalıştır dediğinizde komut satırı çıkacaktır.
Tam değil. Çalıştıra cmd yazıp çıkan siyah ekrana yazmayı kastetmiştim. Bunları yaptıktan sonra modemi kapatıp açmanı ve PC'yi yeniden başlatmanı da öneririm
tamam deniyeceğim. evdeki bilgisayrımda problem. sonucusize bildiririm.
Modeminiz USR 9110 mu? Eğer öyleyse firmware güncellemesi yapın, büyük ihtimal düzelir.
evet usr ama modelini hatırlamıyorum. eve gittiğimde bakacağım. güncelleme nasıl yapılır. modemin içine girip menüdenmi.
işler karıştı. evet dediğiniz gibi usr 9110 ama güncelleme yaparken tü ayaraları sıfırladı. wirelise şifreleri falan . usr nin çalışma saatleri 9-18 miş nasıl yapcaz bilmem.
Konu Başlığınız uygun hale getirdim, Lütfen birdaha konu açtığınızda sorununuzun net anlaşılır olmasına özen gösteriniz.
konu başlığı olarak haklısınız ama konu içerisinde sıkıntımın anlaşılabilir olduğunu düşünmekteyim. ama anlaşılmadı ise biraz daha açabilirim.
ilgisiz olucak ama (belki de ilgili) antivirüs olarak kaspersky mı kullanıyorsun?
%90 Modemle ilgili bi problem. Yazılımını güncellemeni tavsiye ediyorum. ikisi birden %99 da bırakıyorsa modemdendir yani.