bir süredir mozillada ekteki resime yol açan bir sorun yaşıyorum. ekranda sadece pencerenin çerçevesi görünüyor ve sekmeler vs hiç bir şey görünmüyor. kapatmadan da çözülmüyor. sonrasında çökme raporu gibi bir seçenek de sunmuyor. bu sorun bir virüsten mi kaynaklanıyor, başka bir yazılımdan mı yoksa mozillanın hatası mı? şimdiden teşekkür ederim.https://store.donanimhaber.com/42/db/6c/42db6c09ee9969a915cb27ed20ebdf60.png
Hangi eklentiler kurulu? Ne işe yaradığını bilmediğin, herhangi bir eklenti var mı?
eklentiler ve yan uygulamalar ekli resimlerde mevcut. yan uygulamlarda openh264 ile başlayan dışında bilmediğim uygulama yok. idm eklentisi ise bendeki sürüm eski olduğu için sorunlu görünüyor. lisanslama sebebiyle eski sürümü kullanıyorum. o böyle bir soruna yol açar mı? ilginize teşekkür ederim.sağlıcakla kalın.
Önce OpenH264 ü devredışı bırakıp deneyin. Düzelmezse IDM ile sürüm çıkışması ihtimalini değerlendirirsiniz.
KillForYou!
kullanıcısına yanıt
anladım, teşekkür ederim. virüs gibi başağırtan bir şey olma ihitimali korkutuyordu beni. sağlıcakla kalın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme