quote:Orjinalden alıntı: flywalker quote:Orjinalden alıntı: soryy quote:Orjinalden alıntı: flywalker ben ayarı tamamen kapattım (browser.cache.memory.enable = false) ve işe yaradı gibi, artık eskisi kadar yavaşlık sorunu yok nasıl kapattın bende aynı sorun için 1 hafta önce konu açmıştım cevap bulamamıştım belki benimde işime yarar adres çubuğuna about:config yaz çıkan sayfada alttaki satırı bul ve sağ tuş tıklayıp değeri değiştir de browser.cache.memory.enable ayarı tamamen kapatmak istemezsen aşağıdaki satırın değerini 10000'e düşürebilirsin browser.cache.disk.capacity bir de yukarıda verieln linkteki videoda gösterilen ayarı yaparsan baya bir fark olur bence peki her ikisini de yaparsak proble olur mu yani hem kapatsak hemde 10000 yapsak ben yaptım çünkü de....
quote:Orjinalden alıntı: whiteshark quote:Orjinalden alıntı: flywalker quote:Orjinalden alıntı: soryy quote:Orjinalden alıntı: flywalker ben ayarı tamamen kapattım (browser.cache.memory.enable = false) ve işe yaradı gibi, artık eskisi kadar yavaşlık sorunu yok nasıl kapattın bende aynı sorun için 1 hafta önce konu açmıştım cevap bulamamıştım belki benimde işime yarar adres çubuğuna about:config yaz çıkan sayfada alttaki satırı bul ve sağ tuş tıklayıp değeri değiştir de browser.cache.memory.enable ayarı tamamen kapatmak istemezsen aşağıdaki satırın değerini 10000'e düşürebilirsin browser.cache.disk.capacity bir de yukarıda verieln linkteki videoda gösterilen ayarı yaparsan baya bir fark olur bence peki her ikisini de yaparsak proble olur mu yani hem kapatsak hemde 10000 yapsak ben yaptım çünkü de.... eğer disable edersen, yani özelliği kapatırsan zaten girdiğin değerin bir etkisi olmaz yani ikisnden birini yapman daha iyi olur bence bir de yukarıda verdiğim bir başka değer var onu da uygulayabilirsin; ( browser.sessionhistory.max_entries = 5 ) veya isteğe göre ayarlanabilir