Ugrasıyorum konu ile ilgli ama 500x inglizce / rusca destekli olucakmıs beklemedeyiz...İsteyenler suanki acik olanda rusca takilabilir
Birde ing olursa tadından yenmez :)
Ruslar genelde yaptıkları hiçbir serveri actiklari gibi kapatmazlar 1-2 yıl mutlaka acik durur..Yüksek rateli eski wipelanan bi server daha vardi onu arastircam biraz linkini paylasirim
Sublimity kafamızı çok karıştırıyor. Biliyoruz ki orasıda uzun soluklu olucak. Birde player potansiyeli eklenince üzerine, diğer serverlar gölgesinde kalıcak diye düşünüyoruz.
subli full donater olacak eskisi gibi
Donator kesmenin tadı da bi başka oluyor zaten daha fazla heveslendim şimdi
Konuyu karıstırmayın
Kanka :D Konu altında konu muhabbeti yapana konu acin diyosun benim konumun ne günahi var
Bu dosyalari eski bir ing.serverdan tekrar firepoint systemin içine atin..Tamamen inglizce olucak.. Bufflar*Silahlar*System Msjları...
Süper ama geç oldu, sublimity için geri sayım başladı :)
Umarım başarılı olur yeni hali..Ama güvenmiyorum arkadas napayim..6 yıl ayakta kalan bir servermi devamli yenilemeye giren playerlarini bekletenmi..
Firepoint ve Offical benim için yeterli..
bn başlamak istiyorum ama lineage 2 ye yeni başladım daha önceden bir çok online oyun oynadım tecrube var ama lineage 2 ile yok bi yardımcı ol firepoint inglizce olsun istiroum türk çok gibi gözüküyor
Firepointte türk yok :) tamamen ruslar var :)) Turk playerlar için konuları takip edebilir yada innova core a başlayabilirsiniz
13mayısta 500x i acilcak firepoint 7 mayısta 100x wipe gelerek acilcak son kez..Minimum 5 yıl acik kalır tekrar..Sunucuları gerçtekten bunu ispatlar nitelikte :)
ingilizce dil dosyalırı istiyen olursa up edebilirim ingılizce oynuyorum firepoint i fakat oyunda dediginiz gibi türk yok oyuna yeni basladıgım icin yardım almadan oyunu keşfetmek cok zor.dedigim gibi ışteyen olursa ing dosyalarinı up edebilirim
Ben isticek gibiyim dur bakalım
Ercn sublimity nin içindeki o 3 dosyayi al bi kenara firepointin yeni sistemine atip inglizce yaparsin cikinca =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme