Bildirim
Fireworks'te hazırladığım düğmeler Dreamweaver'a taşıdığımda çalışmıyor!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Butonlara resim halindeyken o özelliği uygulayamazsın.Css bir buton hazırlamalısın yada flash buton kullanmalısın. -
nasıl yani? anlayamadım. aynı sorunu yaşamaktayım da -
fireworks'de html and images olarak kaydettikden sonra dreamweaver'da insert > image objects >fireworks html olarak fireworksde kaydettiğin html dosyasını sayfana çek.
Bu yaptığın amatörce bi yöntem üstteki arkadaşın da dediği gibi css de buton veya menü hazırlamak daha mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbey
fireworks'de html and images olarak kaydettikden sonra dreamweaver'da insert > image objects >fireworks html olarak fireworksde kaydettiğin html dosyasını sayfana çek.
Bu yaptığın amatörce bi yöntem üstteki arkadaşın da dediği gibi css de buton veya menü hazırlamak daha mantıklı
bende söylediğinin aynısı yapıyorum ama butonlar fireworks de istediğim gibi çalışmasına rağmen dreamweaver a attığımda çalışmıyor...
css buton hazırlama ile ilgili verebileceğin b ir bilgi ya da kaynak var mı acaba
teşekkürler bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: bidi_52
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbey
Bu yaptığın amatörce bi yöntem üstteki arkadaşın da dediği gibi css de buton veya menü hazırlamak daha mantıklı
bende söylediğinin aynısı yapıyorum ama butonlar fireworks de istediğim gibi çalışmasına rağmen dreamweaver a attığımda çalışmıyor...
css buton hazırlama ile ilgili verebileceğin b ir bilgi ya da kaynak var mı acaba
teşekkürler bu arada
http://www.adobegunlugu.com/dreamweaver-cs4-css-menu-tasarimi/
http://www.eburhan.com/css-ile-sarkan-menuler-hazirlamak/
bunlara bak
-
hay allah razı olsun yaw kaç gündür uğraşıyorduk ne kadar kolaymış.... -
quote:
hay allah razı olsun yaw kaç gündür uğraşıyorduk ne kadar kolaymış....
Dh farkı -
quote:
nasıl yani? anlayamadım. aynı sorunu yaşamaktayım da
dreamweavrın kendi içinde bir sürü flash buton var -
evet faretmiştim ama ben kendim bişeyler yapmak istedim öğrenmek adına ondan sorumuştum ama hallettim yani öğrendim...ilerde belki hazır flash butonlarınıda kullanırız -
quote:
evet faretmiştim ama ben kendim bişeyler yapmak istedim öğrenmek adına ondan sorumuştum ama hallettim yani öğrendim...ilerde belki hazır flash butonlarınıda kullanırız
Nasil hal ettin kardeş ?
Öğrendiğin kaynağı yada çözüm yolunu bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.
Yukarıdaki linkleri kullanarak çözüme ulaştıysan onları inceliyecem arkadaşım.
Şimdiden teşekkürler.
Not: Allwebmenu pro 5,3 de hazırladığım menüyü, Dreamweaver CS5 de hazırladığım HTML sayfasında oluşturduğum tablo bölümüne ekleyemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olunması işimi hızlıca çözmemi sağlıyacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemali7 -- 12 Haziran 2012; 21:48:27 > -
Evet nasıl çözdüğünü söylersen bilmeyenler içinde kolaylık olacağını düşünüyorum. -
http://www.adobegunlugu.com/dreamweaver-cs4-css-menu-tasarimi/
den hallettim video açık şekilde anlatıyor
not konun hakkında ise bilgim malesef yok :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidi_52 -- 14 Haziran 2012; 12:08:15 > -
Fireworks ta tasarladığım temalar Dreamweaver da beynimi tırmalar
Evet arkadaşlar fireworksta temayı tasarladık ince ayrıntısına kadar hemde ama Dreamweaver çakılı kaldık vidobu dersi aldım ama nafile menülerde tıkandım Hakan Çam Hocanın eğitim seti müthiş biri hayatında web sitesi yapmayan birine bile web sitesi yaptıracak akıcılıkta ancak işin özünü öğrenmek yerine kopyaladığımız için tıkanıyoruz ben background yaptım sağdan soldan payları verdim ama şunuda öğrendim bu işler hesap işi arkadaşlar fireworks ta yaptınız tüm layerların pixel değerlerini tek tek not edim Hakan Çam Hoca adam bu işleri yemiş yutmuş Helal olsun takır takır yapıyor Hocanın kod bilgiside olduğu için kafasında tasarlayabiliyor
Divriye pirince giderken evdeki bulgurdan olduk desek yeridir :)
Ama olsun ben kafaya koydum kesin bir site yapacam sadece bu siteyi yapmakla bitmiyor bide bunun SQL varki Bilgisayar muhendisliği öğrencileri bile altı ayda bitiremiyolarmış projelerini artık bir yıl iki yıl surecek benim site işlemi
Bu tema yapma işi otomobil fabrikası kurmak gibi bişi yani motoru üretmez gerekli parçaları siz yapmazsanız siz montajdan ileri gidemezsiniz ama motoru yaparsanız ozaman işler değişir bu işlere gönül vermedikçe öğrenemezsiniz Dreamweaver çakılı kaldık burayı aşarsak gerisi yalan gerisi gelir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X