Şimdi Ara

FİREYİ SİLSEM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: K4R4B4T4K

@_ConRaD_
    Aynen Light el yakmayı açtım ve şuan 3. cü sü açık 5 lwl de fire kadar dmg verior Çok harika Dediğin gibi yapıcam yapılandırmayı

Bir tek ben değil çoğu kişi böle sölüyor ve benim yeni charım öyle olucak Cold 90 Light 90 Weapon 90 süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypse' -- 6 Nisan 2008; 19:36:39 >
  • oncelikle senden daha dusuk lwl bi charda bu soylediğini yaptım 56 lwlde 52 fire el yakmayı sıfırlardım wede hemsini lighting yaptım. ancak curst hearts toplarken canım çıktı 79 fireyi sıfırlamak için sana bayaa sabır gerek. vuruşlar biraz düştü fakat char genel olarak fireden gelen splerle colda ve lightinge werdiğim için daha iyi oldu bence. 90 lwl geldiğinde herkez bu yapılandırmayı düşünüyo umarım sonunda elimizde patlamaz
  • @werebly
    extra mastery gelmedigi sürece patlamaz curst heart sorun deil xD sabaha kadar bot bayağı topluor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4R4B4T4K -- 6 Nisan 2008; 20:33:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ConRaD_

Cold:90
    Light:90
    Weapon:90

Yapılandırma budur

Aylar önce söylemiştim de sakalımız yokki dinlensin.
  • peki kasarken sadece light nukemi atçaz yoksam cold nukelerdende açsakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4R4B4T4K

@werebly
    extra mastery gelmedigi sürece patlamaz curst heart sorun deil xD sabaha kadar bot bayağı topluor

iyi güzel topluyorda skill düşerken iyi para istio meret
  • Valla bende çok zamandir bu yapılandırmayi dusunuodum simdi genelde herkezin yapılandırma ayni olcak gucluyu str/int oranı ve itemler belirleyecek galiba
  • bencede sil...

cold-90
    lıght-90
    weapon-90 bence'de budur hocam
  • en ii savunma saldırıdır light 90 fire 90 heuksal 90 ii bide silah spear yani tadından yenmez valla phy ddef diyosan pvp de armor kasarken kafanaa gore (2 set sart yani)
  • fire ye ölüm kapat gitsin
  • bence sil fire I
    hukseal + cold + light ol.
    eger glaivesen

BLADESEN bence SİLME !!!!!!!!

BOWSAN SİLME !!!!!
    pacheon + cold + fire ol !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: maccould

en ii savunma saldırıdır light 90 fire 90 heuksal 90 ii bide silah spear yani tadından yenmez valla phy ddef diyosan pvp de armor kasarken kafanaa gore (2 set sart yani)

snow suz intmi olur
    2 skilde iner aşağıya
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanTR

bence sil fire I
    hukseal + cold + light ol.
    eger glaivesen

BLADESEN bence SİLME !!!!!!!!

BOWSAN SİLME !!!!!
    pacheon + cold + fire ol !!

• cold olmamasına cvp : oyun pvp den ibaret degil oldugunuda var sayarsak heuksal yerine kılıç kalkan olur silah skill siz int olsun hybrd olsun o char sadece sp lvl kasar baska işe yaramaz bana gore
    quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: maccould

en ii savunma saldırıdır light 90 fire 90 heuksal 90 ii bide silah spear yani tadından yenmez valla phy ddef diyosan pvp de armor kasarken kafanaa gore (2 set sart yani)

snow suz intmi olur
    2 skilde iner aşağıya
  • light 90 - cold 80 - fire 70 - heuksal 60. En azından heuksal 58 skili işe yarar ve nukelerde snow shildde açık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: undeadboy

light 90 - cold 80 - fire 70 - heuksal 60. En azından heuksal 58 skili işe yarar ve nukelerde snow shildde açık olur.

Öyle olmaz.Light-90 Cold-90 Bicheon-90 yap.Sonuçta İntsin ve hp az olduğu için shield kullanmalısın ve güzelde bi shield aldın mı eline çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

heuksaldakı hangı skıll ne işe yarayarak seni pvpde kurtarıyor?

Eu geldikten sonra Full Force nuker olayı denen şey kalmadı.Weapon skillerini kullanmayan nuker iş yapamaz.Onun yerine wizard var.Ne işe yarıyor mesela ? Knock down yatır-batır kaç kere benim hayatımı kurtaran şeydir.73 lv Lightning Chain düşmana çok daha fazla vurmanı sağlayan cureları içeren combo.Castle Shield ve serisi en zor durumlarda Phys def max tutarak kurtulmamı sağlamış skill. Light imbue ile ölecek nukerden hayır gelmez.

+1111

quote:

Orjinalden alıntı: undeadboy

light 90 - cold 80 - fire 70 - heuksal 60. En azından heuksal 58 skili işe yarar ve nukelerde snow shildde açık olur.

yarım yamalak bir yapılandırma saglam olmaz

• hybird için 90 da görülür yarım yamalak yapılandırma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.