Şimdi Ara

Fırında çalışan ya da bilgisi olan var mı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sabah kahvaltıda neredeyse 1 ekmek yiyordum. kilo 85 i geçince ekmeği azaltma ve tam buğdaya dönme kararı aldım. fırınlardan aldığımız tam buğday ekmekleri gerçekten tam buğday mı katkısız mı. bazı ekmeklerin içinde küçük küçük kahve rengi benekler oluyor sanki, özellikle bir şey katılmış gibi.

    extra fazla para verip sağlıklı ekmek yiyelim derken yine sağlıksız katkılı ekmekler yemeyelim diyorum.




  • bimden su al sat en az ekmek yemiş kadar mutlu olursun

  • Gerçektir eğer dandik yeni açılan bir fırın değilse.

    Sana tavsiye hergün aynı ekmeği yeme tam buğday,alaşehir,trabzon ekşimaya vesaire arasında değiş
  • Ekmeği tamamen bırak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoubleDragon

    Ekmeği tamamen bırak.

    EN GÜZELİ BU DA ŞİMDİLİK ZOR

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.