PVC Zemin kaplama firmalarına özel olarak tasarlamış olduğumuz scripti tanıtmak istiyorum. Aşağıda belirtmeme rağmen tekrar vurgulamak isterim ki aynı yapı farklı tasarım isteklerine göre revize edilebilmektedir. Örnek istediğiniz tasarıma uyarlanabilir. Bu sebeple vakit nakit konusunda sizleri memnun edecek sonuçlar çıkarıyoruz.
Ayrıca belirtmek isterim ki bu script yalnızca bir örnektir. PVC haricinde özel farklı projeleriniz için kullanılabilir.
Şimdi konumuza dönecek olursak, script de temel manada olan özellikler; İlk yıl ücretsiz Bulut Sunucu hosting İlk yıl ücretsiz Domain ( Alan adı ) SSL Sertifikası Yönetim Paneli Mobil Uyumlu Responsive Tasarım Yüksek performans için hız optimizasyonu Sınırsız sayfa oluşturma Sınırsız içerik türü oluşturma Sınırsız kategori ve alt kategori oluşturma Sınırsız blok yapısı oluşturma Yorum sistemi ile tek sayfada yorumları yönetebilme Sipariş destek sayfası E-ticaret modülü Tahsilat sistemi modülü ( Bu modül ile müşteriniz ödeyeceği tutarı kendi belirler ve kredi kartı ile ödemesini yapar. ) Seo paketi Profesyonel email hesabı, istenirse Yandex ile entegre çalışması, Outlook kurulumu Sms sistemi ile istenilen işlemlere göre sms ile bildirim Otomatik içerik çekme - Bot sistemi Yönetim paneli eğitimi -
İletişim formunu yönetim paneli üzerinden yönetebilme Kolay site içeriklerini yönetebilme Kullanıcı yetkilendirme sistemi Üye rolleri oluşturma Sipariş sistemi XML Sitemap (Otomatik oluşturulur) Google Analytics sistemi Sık sorulan sorular modülü Ayrıca olan özelliklere baktığımızda; Anlık zemin döşeme sistemi (iframe) İki aşamalı slider Eticaret yapısı, Örn:
Hızlı iletişim kurma modülü Size özel farklı tasarım Sistem tamamen özel olarak LARAVEL alt yapısı ile kodlanmıştır. Hazır Wordpress sistemleri ile karıştırılmaması gerekir. Ekstra özellikler için irtibata geçebilirsiniz.
Fiyat : 800 ₺ (Yukarıdaki tüm özellikler istenirse.)
Diğer teklifim ise; Domainiz zaten var ise, Kredi kartı ile ödeme almayacaksanız, Ekstra özel tasarım istemiyor demo linkindeki siteyi aynen istiyorsanız, Fiyat : 400 ₺ şeklindedir.