Arkadaşlar orjinal amd kartlarını nerden bulabilirim yani asus , powercolor , sapphire bu tip markaların değil üzerinde radeon amd falan yazan kartları ( genelde kırmızı olur ) nereden bulabilirim acaba Örnek
hocam tam emin değilim ama sanırım kendi sitelerinden sipariş edebiliyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Zoey26
Sanki onların şekilleri daha bi göz alıcı duruyor. Ama yurt dışından sipariş biraz masraflı olur gibi
quote:
Orijinalden alıntı: SKRİLLEX16
quote:
Sanki onların şekilleri daha bi göz alıcı duruyor. Ama yurt dışından sipariş biraz masraflı olur gibi
aynen hocam benimde çok hoşuma gidiyor kırmızı rengi zaten severim
quote:
Orijinalden alıntı: SKRİLLEX16
quote:
AMD kendi ekran kartı üretmiyor ve satmıyor. Ben hiç görmedim. Yani Asus,MSI vb almak durumundasınız.
O kartlar genelde referans olarak üretilip ekran kartı üreticilerine verilir benim bildiğim. Belki Amerikada filan az sayıda satılmış olabilir ama sanmıyorum ve kesin bir fikrim yok.
Ayrıca referans kartlarda genelde türbin tipi fan kullanılır. Daha iyi soğutur ama normal tipte fan kullananlara göre oldukça seslidir. (Gerçi son 7990 için 3 fanlı referans tasarımı vardı galiba. Yüksek fiyatlı ürünlere pek bakmadığımdan emin değilim)
quote:
Orijinalden alıntı: melikulupinar
AMD kendi ekran kartı üretmiyor ve satmıyor. Ben hiç görmedim. Yani Asus,MSI vb almak durumundasınız.
amd ve nvidia kendi kartlarını üretir ve oem pc lerde kullanılar ve bu kartlar normalde satılmazlar tek olarak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme