Bildirim
firmware ile yüklenen radyo ile kayıt yapılır mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Vaw formatında yapıyor -
teşekkür ederim. ilk defa bu forumda bir soruma cevap aldım -
radyo kaydı o kadar kaliteli değil ama bilgin olsun
yani bi mp3 kalitesinde değil sanki biraz geriden geliyo ses
ama hiç yoktan iyidir -
ben sansa e serısı kullanıyorum radyo kaydı cok guzel wav formatında yapıyor ve bunu daha sonra mp3 e cevırıyorum ve oldukca basarılı dinleyen birisi bunun radyodan çekildiğini anlamıyor bile ayrıca bir dönem creative muvo fx kullandım onunda radyo kayıt kalitesi baya güzeldi ama sansa ile karşılaştırma fırsatım olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: cengizbudak
radyo kaydı o kadar kaliteli değil ama bilgin olsun
yani bi mp3 kalitesinde değil sanki biraz geriden geliyo ses
ama hiç yoktan iyidir
-
--------------------------------------------------------------------------------
arkadslar benım mp3 calarım vardı bıyr buldum yaptrdım ısınız duserse dıye adres werıyım cok yardımcı oldular saolsuınlar marka model fark yapmıyo 0312.4188120 ızmırcad ıhlamur sok 5.38 kızılay ankara -
şu firmware ile radyo yükleme olayı tamamen firmaların uyanıklıgı. yani normal radyodan farkı yok. radyosuz olanlarda sadece radyo menüsü kapatılıyor. türkiyeye sokarken %25 ötv ve %16 trt bandrolu parasından yırtmak için. sonra piyasaya yayıyolar işte firmware i olay bitiyo. hem radyo yuklendigi zamanda zaten aleti garanti dışı sayyolar oh ne guzel bee.. her yönde karlı çıkıyor firmalar :) olan müşteriye oluyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi
şu firmware ile radyo yükleme olayı tamamen firmaların uyanıklıgı. yani normal radyodan farkı yok. radyosuz olanlarda sadece radyo menüsü kapatılıyor. türkiyeye sokarken %25 ötv ve %16 trt bandrolu parasından yırtmak için. sonra piyasaya yayıyolar işte firmware i olay bitiyo. hem radyo yuklendigi zamanda zaten aleti garanti dışı sayyolar oh ne guzel bee.. her yönde karlı çıkıyor firmalar :) olan müşteriye oluyor.
nasıl yani radyo yüklenince alet garanti dısı mı kalıyo. -
evet aynen öyle oluyor. arayıp sorabilirsiniz creative yi getiren ithalatcı firma multimedyaya. ben alete firmware yukledim radyosu için şimdide çalışmıyo die bir sorun bakalım noluyo:) -
çok saçma ya,ben ankara dan mavi bilgisayardan aldım aleti ve radyoyu da bizzat mavi bilgisayar yükledi ve böyle birşey söylemedi hiç... -
o büyük ihtimal şöyledir , anakartlarda da aynı durum var. bios update yaparken bozarsanız garanti dışı ama bios update yapılması garanti dışı bırakmaz.Yani yapıyosan bozmadan yapıcaksın,bozmazsan garanti var , bozarsan yok.
firmware update 'de aynı mantık,eğer update yaparken cihazı bozarsan garanti dışı kalır.Bozmayıp yüklersen ve ilerde başka bişeyden bozulursa garanti mevcut -
heh şimdi oldu :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X