Şimdi Ara

Firmwareyi 3.1.3 ten 3.1.2 yapamiyorum. yardim lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas Ipod Touch 3G kullaniyorum ve versiyonu arkadas 3.1.3 yapmis bende dfu moduna alip 3.1.2 yapmaya calisiyorum doluyor sonunda The iPod ``iPod`` could not be restored. This device isn`t elgible for requested build. diyor yardimci olur musunuz ? iTunes 9.0.3 kullaniyorum bu arada. Simdiden tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handybx7 -- 6 Şubat 2010; 17:02:33 >

• itunes 9.0 la dene bide indirdigin fw nin 3g için oldugunu ve düzgün çalıştıgını kontrol et
    not: cihazın 8gb ise 3g değil 2g dir ona göre fw indir 3g sadece 32 ve 64gb mevcut
  • tamam yuklerim simdi. fw nin adi iPod3,1_3.1.2_7D11_Restore .

Cihaz 32 gb 3G oldugunu biliyorum. bu arada fw linki verebilir misiniz ?
  • Yine olmadi
  • yapamazsın cunku artık itunes üzerinden 3.1.2 yüklenmiyor. ama 3.1.3 ünü jb yapmak istersen red snow 0.9.4 ile halloluyor. yaparken gene 3.1.2 nin dosyalarını da kullanıcaksın.
  • Ipod Touch 3G de olmuyor diye duydum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    5 ay önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bendede ipod touch 3g 32gb var 3.1.2 ye dönmüyor ve 3.1.3 fw ye jailbreak olmuyor denedim olmadı başka jailbreak bekliyorum yapcak bir şey yok
  • MediaWidget uyeligi olan var mi ?? varsa soylesin ordan deniyecegim restore yapmayi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.