|
Fırsat aracı C3 1.2 Puretech 110 bg Shine S Edition (119.000 tl) (3. sayfa)
-
-
sorması ayıp ne kadara bıraktılar hocamquote:
Orijinalden alıntı: mrdr
Hocam ben de yeni sipariş verdim c3 1.2 eat6 shine+plus paket. 2-3 hafta içinde teslim edilecek.
Siz 2 aylık tecrübenize dayanarak araçta neyi beğendiniz neyi eksik buldunuz? Hoşunuza gitmeyen yönleri neler söyleyebilir misiniz?
Bir de C3-C3 aircross karşılaştırması yapabilir misiniz kısaca?
Alıntıları Göster -
167 bin lira.quote:
Orijinalden alıntı: Dancing Bear
sorması ayıp ne kadara bıraktılar hocam
Alıntıları Göster
Bu arada forumda kimse sorularıma yanıt vermiyor, citroen sanırım pek kitlesi olan bir marka değil. -
Hocam merhaba yaklaşık 1 ay önce babama 2019 model 4000 kmde hatasız shine benzinli c3 eat6 aldık. Gövde beyaz, tavan kırmızı çok şeker bir araç. Yakıt tüketimi şehir içi 6.7 lt gösteriyor yol bilgisayarında. Sürüşü keyifli, performans olarak da tatmin eder. Ön konsol da dahil olmak üzere her yer sert plastik. Kullanımı gayet pratik tam bir şehir içi arabası. Merak ettiğin başka şeyler varsa cevaplayabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: mrdr
167 bin lira.
Bu arada forumda kimse sorularıma yanıt vermiyor, citroen sanırım pek kitlesi olan bir marka değil.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun. Arabanın gerçekçi tüketimi falan önemli. Çok teşekkür ediyorum. Sürüşü yumuşak diyorlar. Bakalım konforu nsıl olacak. Daha önce sadece 1 tane b segmenti aracım oldu, 2011 fiesta, o da baya konforsuzdu. Bakalım c3 nasıl olacak. Sert plastikler dert değil, arabayı sürerken tutup yumuşak plastik elleyip elleyip mutlu olmuyorum. Gerçi sert plastik olması neticesinde 3 ay sonra sürüş esnasında tıkırtılar, cızırtılar başlarsa üzer tabi.quote:
Orijinalden alıntı: selamolsun1
Hocam merhaba yaklaşık 1 ay önce babama 2019 model 4000 kmde hatasız shine benzinli c3 eat6 aldık. Gövde beyaz, tavan kırmızı çok şeker bir araç. Yakıt tüketimi şehir içi 6.7 lt gösteriyor yol bilgisayarında. Sürüşü keyifli, performans olarak da tatmin eder. Ön konsol da dahil olmak üzere her yer sert plastik. Kullanımı gayet pratik tam bir şehir içi arabası. Merak ettiğin başka şeyler varsa cevaplayabilirim.
Alıntıları Göster
EAT6 şanzımanı çok merak ediyorum, çok kararlı ve konforlu diyorlar, bakalım gerçekten beklentilerimi karşılayacak mı.
1.2 puretech için de yorumlar iyi gibi, kronik bir sorun duymadım.
En fazla merak ettiğim konular arasında garanti uzatma olayı var. Bayideki satış temsilcisine ısrarla garanti uzatma soruyorum daha önce hiç yapmamışlar gibi görünüyor. Pek citroen müşterilerinin satın aldığı bir ürün değil gibi bir izlenime kapıldım. Hiçbir detayını bilmiyor işin. Citroenin internet sitesinde yazan fiyatlarla satılabildiğini söylüyor.
Anladığım kadarıyla sıfır alırken de garanti uzatma satın alsak, garanti bitmeye yakınken de garanti uzatma alsak aynı fiyat. Bu durumda peşinen almanın bir faydası yok.
-
merhaba arkadaşlar konuya ufak bir ekleme yapmak istedim cıtroen c3 1.2 puretech 110 ps 2020 aracımı trabzon kofoğlu cıtroen bayiinden tam bir ay önce yeni aldım bir aylık deneyimlerimi paylaşayım fikir olsun, öncelikle daha önceki aracım opel astra j sport hb 1.3 dizeldi, kafamda tabiki soru işaretleri vardı ancak 2.elin riski(sıkıntı yaşadım) vs derken daha önceden c4 kulllanmamım da etkisi ile aracı almaya karar verdim öncelikle araç kesinlikle konforlu insanı yormuyor, yakıtı gayet makul 1200 km yaptım şehir içi-dışı karışık 6 lt civarı yakıyor ayrıca ağresif kullanmama rağmen bence gayet makul aracın performasına gelince 110 beygir ben gayet memnunun hızlanması seriliği başarılı(giresun kümbet yaylasına iki kez gidip geldim bana mısın demedi dolu halde) ayrıca çok sessiz bir araç, donanım olarak üst düzey-geri görüş kamerası park,far, yağmur sensörü, car play, navigasyon, şerit takip ,start stop vs bir sürü özellik var sadece arka camların manuel oluşu eksi kısacası ben aracı beğendim gayet başarılı konforlu herkese kazsız belasız kullanmalar...
-
konuyu hortlatayım :) yeni aldım mavi üstü siyah 18,300 km de antepten aldık.335bin TL ye.şuanda bu rakamlara ikinci el en mantıklı kazasız belasız seçenek bu olduğu için (motor turbo+6 ileri+tıka basa özellik+dış görüntüsünün güzelliği) diğer emsallerinden baya önde olduğu için buna karar verdik.aslında antep olduğu için bir tık korktukta tertemiz çıktı.antep mersin arası otobanda klima açık ortamala 5,5 yaktı 120km sabit hız.önceden dizel puntomuz vardı puntodan sonra jip gibi geldi.göğüsü sanki jipe biniyormussun izlenimi veriyor.görüntüsüde mini cooper havası var.multimedyası başarılı klima kontrolü navigasyonu car play,katlanır ayna,bir ton ikaz sistemi aklıma gelmeyen sayamayacağım bir çok özellik mevcut.motor gayet başarılı sessiz çalışıyor baya atak 110 bg turbo uçuyor. :)6 ileri olmasıda konforu uzun yolda harika hale getirmiş. 5 vites arabadan sonra nur nimet geldi :) kısacası ilk izlenim olarak çok beğendim yapanların eline sağlık :) şuanda tek beğenmediğim özelleiği cruise çok kullanan biriyim cuise yerini beğenmedim.keşke direksiyon arkasında olması yerine direksiyonun önündeki tuşlarda olsaymış tadından yenmezmiş.almak isteyen arkadaşlar bence emsallerinden bir tık önde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X