Şimdi Ara

(fırsat bitti) versace blue jeans edt 75ml parfüm 29.90 tl (6 taksit-kargo bedava) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim çok sevdiğim bir kokudur, genelde yazın kullanmam ama 30 liraya görünce dayanamadım aldım.Az önce de kargodan teslim aldım
  • Her yurt dışı çıkışımda arkadaşım bundan isterdi beni de alıştırdı, daha hiç kullanılmamış bir tane olduğu halde ben de kaptım bir tane teşekkürler @Emrah_Tr
  • İlk zamanlar çok beğeniyordum ama eski beğenim kalmadı. evde cillop gibi bir tane kutu duruyor. ara sıra kullanıyorum.
  • bende 1 adet siparis verdim .
  • Yaz için tavsiyesi olan var mı?
  • ****dan 50 tlye taksitle ve indirimle aldim diye sevinmistim. simdi moralim bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

Parfüm güzel, ben beğenmiyordum ama bütün kız arkadaşlarım bayılıyordu o yüzden kullanmaya devam ettim. hala durur evde, az az sıkıyorum :) ama biraz kışlık kokudur, odunsu bir kokudur. Almak isteyenler kaçırmasın. ben asıl şu kokuyu merak ettim ;http://www.zidaya.com/Cerruti-1881-Men-Edt-Spray-187.html kullanan bilen var mı? kokusu nasıldır? yaz için iyi midir?

İki sene önce 100 küsür lira hemde Duty Freede bayılmış biri olarak biraz fazla hafif kalıcılığı çok az yada bana gitmedi.

Benim en sevdiğim kokudahttp://www.zidaya.com/Givenchy-Insense-Ultramarine-Edt-Spray-645.html Bindirim var daha yeni HB den 115 e aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 12 Haziran 2012; 18:34:35 >

• indirim kuponunu ne yaptıysam kabul etmedi. 25x2 indirim kuponu aldım ama sepette hata verıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

indirim kuponunu ne yaptıysam kabul etmedi. 25x2 indirim kuponu aldım ama sepette hata verıyor

bende de sorun olmustu indirim kuponunun basında bosluk bırakmısım ondan olmus onu düzelttim sorun düzeldi.basında yada sonunda bosluk varsa sorun olabilir kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

indirim kuponunu ne yaptıysam kabul etmedi. 25x2 indirim kuponu aldım ama sepette hata verıyor

bende de aynısı oldu hocam yeni üye oldum çek geldi giriyorum fakat kabul etmiyor

EDİT: Bu üründe mi geçerli değil dicem ama alan arkadaşlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segmentation_fault! -- 12 Haziran 2012; 19:15:33 >
  • Evet uyanmış arkadaşlar zidaya bu üründe kıupon kullanamıyoruz
  • Bu ürünle birlikte birkaç parfüm daha denedim kupon kullanımını kaldırmışlar, kupon bazı ayakkabılarda işe yarıyor. Fırsatı kaçırdık.
  • parfumu gonderilen var mi? dunden beridir hala hazirlaniyor deniliyor
  • kupon kaldirimini kaldirmislar halbuki aciklamada hala sadece 50tl ve ustu diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

parfumu gonderilen var mi? dunden beridir hala hazirlaniyor deniliyor

benim geldi hocam. hatta is yerinden bi arkadaşda aldı onada geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

quote:

hm iyi o zaman siparisten ne zaman sonra geldi? bir de kokusu nasil?
    keske diger 25 tlye de dun alsaydim... simdi hicbirseyde kullanilamiyor

• Bu urunde kullanamiyoruz heralde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

quote:

hm iyi o zaman siparisten ne zaman sonra geldi? bir de kokusu nasil?
    keske diger 25 tlye de dun alsaydim... simdi hicbirseyde kullanilamiyor

1 is gunünde geldi hocam
    kokusu orjinal yani eğer kullanmadiysan nasıl aciklayayim
    bende pişman Oldum bir tane daha almadığıma

• güzel parfüm ama kesinlikle yaz kokusu değil. biraz yoğun olduğu için sıcakta insanı bunaltıyor. ama fiyat performans olarak en iyi parfümlerden biri denebilir.

ayrıca fiyatı zidaya'daki gibi indirimsiz 100 lira falan değil, 40 liraya bulunabiliyor. ama zidayadaki 30 lira + bedava kargo olayı süper. ben de evdeki bitmemesine rağmen zidaya'dan almıştım. ayrıca pierre cardin pour homme'u da tavsiye ederim o da bu 50 üstü 25 lira kampanyasıyla baya uyguna geliyor. kokusu ve kalıcılığı baya iyi.

http://www.zidaya.com/Pierre-Cardin-Rendez-Vous-Men-Edt-88649.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 13 Haziran 2012; 9:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paez

güzel parfüm ama kesinlikle yaz kokusu değil. biraz yoğun olduğu için sıcakta insanı bunaltıyor. ama fiyat performans olarak en iyi parfümlerden biri denebilir.

ayrıca fiyatı zidaya'daki gibi indirimsiz 100 lira falan değil, 40 liraya bulunabiliyor. ama zidayadaki 30 lira + bedava kargo olayı süper. ben de evdeki bitmemesine rağmen zidaya'dan almıştım. ayrıca pierre cardin pour homme'u da tavsiye ederim o da bu 50 üstü 25 lira kampanyasıyla baya uyguna geliyor. kokusu ve kalıcılığı baya iyi.

http://www.zidaya.com/Pierre-Cardin-Rendez-Vous-Men-Edt-88649.html

bu pierre cardin parfümü nasıldır yürürken kızlar yapışıyormu...kokuya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.