Şimdi Ara

Fırsat Global Xiaomi Redmi Note 7 // Xiaomi Redmi Note 6 pro (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
26
Favori
31.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ediyorum kendisine.

Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • Ist güneşli veya bağcılardan note 4x siyah model almak istiyorum elinizde var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsaermagan kullanıcısına yanıt
    Pm cevap ladim telefon numaranizi mesaj olarak yollayın

• Kendisinden bir adet redmi note 4 global version aldım. Güzel, sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkür ediyorum kendisine.

• Cihazı cardfinansla aldım ama 25lira para iadesi ya da puan vermedi. Kampanya SMS ı falan mı atmak gerekiyordu öncesinde acaba bilen var mı?

• erkankoska E kullanıcısına yanıt
    01-30 Haziran 2017 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Artı Paket’e dahil Fix Card’ınızlawww.sahibinden.com ‘dan tek seferde yapacağınız ilk 500-999 TL arasındaki alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL değerinde ParaPuan hediye edilecektir.

• ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, kampanya boyunca "SAHIBINDEN" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir. Fix Card Artı Paket’e dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yaparak faydalanabileceklerdir.

• Maalesef bunu bilmiyordum.

• resimde gördüğümüz 4x modelimi hocam, ram ve hafıza kaçlık,çok farklı model var çünkü
  • pmomer kullanıcısına yanıt
    Redmi note 4x modeli nin global versiyonu işlemci ve donanım özellikleri aynı tek fark veya fazlalık global olduğu için Türkiye'de çok kullanılan band 20 (800) 4 g bandını destekliyor.

Fırsat Global Xiaomi Redmi Note 7 // Xiaomi Redmi Note 6 pro

• 4 mü 4X mi

Kafa karıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Bir üsteki mesaj da kutu resmini attım özellikler yazıyor orda . Redmi note 4x ile redmi note 4 global versiyon bu iki cihaz donanımsal olarak aynı cihazlar işlemcileri snapdragon 625 ram 3 hafıza 32 . Tek fark global versiyon da arti olarak 4g şebeke bandı olan ve Türkiye'de aktif kullanılan band20 (800 MHz) var . Açıklayıcı olmustur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_guzel

Bir üsteki mesaj da kutu resmini attım özellikler yazıyor orda . Redmi note 4x ile redmi note 4 global versiyon bu iki cihaz donanımsal olarak aynı cihazlar işlemcileri snapdragon 625 ram 3 hafıza 32 . Tek fark global versiyon da arti olarak 4g şebeke bandı olan ve Türkiye'de aktif kullanılan band20 (800 MHz) var . Açıklayıcı olmustur umarım

Eyvallah kardeşim

Kılıf ve cam hediyen var mıdır acaba.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    PM (mesaj) gönderdim hocam

• İzmir'den elden alabiliyor muyuz, IMEI için bizim bulmanız mı gerekiyor?

Hayırlı satışlar.

• MySun kullanıcısına yanıt
    İlanda da belirttim hocam imei kaydı yapılmıştır. hattını tak kullan şeklinde . İzmir elden teslimat için özel mesaj yolluyorum.

• Izmir için elden teslim alma durumuna dair bilgilendirme yapar mısınız öm uzerinden?

• DiSaSteR_ kullanıcısına yanıt
    pm gönderildi

• Fiyatı göremedim hocam fiyatı pm atar mısın?
  • Merhaba, geçen ay sizden redmi note 4 almıştım, şimdi de kardeşim için düşünüyoruz, satışa çıkacak mı?

• erkankoska E kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam 3 32 ve 4 64 olarak note 4 gekecek size bilgilendirme yaparim elime geçtiğin de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.