Şimdi Ara

FIRSAT**Samsung 55H7000 3100tl SIFIRDIR (kutusu acılmamış) TEKNOSA faturalı ve Samsung Turkiye garan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 55H7000 model tv 3100tl SIFIR (kutusu acılmamış) TEKNOSA faturalı ve Samsung Turkiye garantili . Fiyatlar çok çok uygun ve sondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abercrombia -- 12 Temmuz 2014; 11:32:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• valla kargo sorun olmasa 55 inç olanı alırdık affetmezdik.
  • Emirdeniz kullanıcısına yanıt
    Istanbulda güvendiğiniz bir yakınınız ya da arkadasınız varsa Teknosaya birlikte gideriz ve birlikte satın alırız, direk sizin adresinize TEKNOSA teslim eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abercrombia kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Teknosaya birlikte gidip alırız cümlesini anlamadım.Ürünü siz almadınızmı.Yani ürün sizde açılmamış kutu ve faturası ile beraber değilmi?
    Ben bu cihazı alıcam önümüzdeki kısa süre içerisinde.Onun için konuyu tam anlamak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursekerci -- 14 Temmuz 2014; 17:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursekerci

Merhaba;

Teknosaya birlikte gidip alırız cümlesini anlamadım.Ürünü siz almadınızmı.Yani ürün sizde açılmamış kutu ve faturası ile beraber değilmi?
    Ben bu cihazı alıcam önümüzdeki kısa süre içerisinde.Onun için konuyu tam anlamak istedim.

Üstadım ben ürünü haftasonu Acıbadem Nautilus TEKNOSA magazasından satın aldım, tv şuan teknosa magazasında. Faturası 13/07/2014 tarıhli.
    Benimle birlikte gelirsen tv i ister elden magazada benden alırsın, istersen senin adresini veririz Teknosa senin evine teslimatını yapar. Ben 3100tl elden alırım. Söylediğim gibi bu tv Sıfır kutusunda ve siz servisi çağırıp kurulumu yapılınca garantisi başlıyacak.

FIRSAT**Samsung 55H7000 3100tl SIFIRDIR (kutusu acılmamış) TEKNOSA faturalı ve Samsung Turkiye garan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• abercrombia kullanıcısına yanıt
    Anladım üstad.Peki satma sebebin nedir.Yani alalı 2 gün olmuş.Tv kampanyası ile beraber bile almış olsun 4000 tl verdin hadi küçüğü 500 e sattın geriye 3,500 kalır.250 de çek kullanmışsın 3,250 tv yi 3,100 satıyorsun.her halıkarda 150 tl zararına.Bir sıkıntı felan mı oldu yoksa başka bir model mi takıldı aklına?
  • onursekerci kullanıcısına yanıt
    Elimde çeklerim vardı en az zararla nakite çevirmek icin aldım ve satıyorum. Hepsi bu baska bir sebebi de yok

• onursekerci kullanıcısına yanıt
    Bu arada 250 sini degil, tamamını cekle aldım

• nasil bi cekmis o oyle
    ☺ hala satilikmi tv istanbuldayim gözlük varmi acaba

• Forum disina Satilmistir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.