Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FIRSAT! SPL PHONITOR MINI KULAKLIK AMFİSİ Satın Al 11 Ocak 2017 12:36 1 1 FIRSAT! SPL PHONITOR MINI KULAKLIK AMFİSİ Ürün hi-end bir kulaklık amfisidir. Şu an bu ilanı okuyorsanız, zaten ürünü tanıyorsunuz demektir. AVR'mi kaynak olarak kullanıp yüksek çözünürlüklü çok kanallı müzik dosyalarını kulaklık ile dinlemek için yurt dışından satın aldım. Ancak AVR'nin çok kanallı sesleri stereo'ya çevirip Zone2 çıkışına vermediğini görünce amfi tamamen işlevsiz kaldı.Ürün sıfır kutusunda. Türkiye distribütör fiyatı 900 euro, yurtdışı satış fiyatı vergi, kargo hariç 600 euro. Ben zararına 1950 TL'ye satıyorum. Lütfen takas, pazarlık teklif etmeyin. Böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa mesaj atın ve satın alın.Tercihim Kartal, Ümraniye, Çekmeköy civarında elden teslim etmek. İsteyen olursa kargo ile de gönderebilirim. Hayırlı alışverişler.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FIRSAT! ASUS MAXIMUS VIII EXTREME ANAKART 1200 TL FIRSAT! SPL PHONITOR MINI KULAKLIK AMFİSİ EVGA 750GQ GÜÇ KAYNAĞI & THERMALTAKE CORE V51 KASA PALIT SUPER JETSTREAM NVIDIA GTX 980ti 6GB 384BIT EKRAN KARTI
İyi günler, amfi satıldı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FIRSAT! ASUS MAXIMUS VIII EXTREME ANAKART 1200 TL FIRSAT! SPL PHONITOR MINI KULAKLIK AMFİSİ EVGA 750GQ GÜÇ KAYNAĞI & THERMALTAKE CORE V51 KASA PALIT SUPER JETSTREAM NVIDIA GTX 980ti 6GB 384BIT EKRAN KARTI