Şimdi Ara

First blood in jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece benim oyunlarımda mı böyle oluyor bilmiyorum ama ormanda first blood alan takım genellikle oyunu kaybediyor.Tamam bunun oyun kaybetme/kazanma ile fazla bir ilgisi olamaz.Yine de bu rastlantı çoğunlukla başıma geliyor .Sizin oyunlarınızda nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokkabazadek -- 21 Aralık 2012; 16:44:46 >

• olur öyle
  • Bak ne güzel cevabını da vermişsin ''Tamam bunun oyun kaybetme/kazanma ile fazla bir ilgisi olamaz.'' diye neden konu açma gereği duydun ki ?
  • fb yuzunden oyun nasıl kaybedilirki alt üstü 400g normal 1 kill olarak düsün atıyorum 6-7 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaizeN

Bak ne güzel cevabını da vermişsin ''Tamam bunun oyun kaybetme/kazanma ile fazla bir ilgisi olamaz.'' diye neden konu açma gereği duydun ki ?

Anlatmak istediğimi anlatamadım galiba, benim tek merak ettiğim bu rastlantının başkalarında da olup olmadığı.Çünkü bu olay başıma çok geliyor.
  • ormanda fb alan jungler early game şampiyonudur belki shaco falan karşıda amumu vardır onu kesmiştir tflerde shaco armut toplarken amumu ağlatmıştır

çok saçma bişey sormuşsun bu arada
  • First blood oyun sonunu çok az etkiler, yeterki sıkı farm yap ve feedleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enemy is godlike'in çevirisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8/0 kazandığımız ranked game'de(yarısı invade ile gelmişti zaten) 12/22 kaybettiğimizi bilirim. Bazen insanın bir yeri kalkınca kötü oynamaya başlıyor. Ne zaman erkenden ''we won'' desem kaybediyoruz. O kadar duş aldım faydası olmadı.
  • fb alan bebe kendini süperman zannedip towerdive yapar ve takımındakilerinde aklını çeler hepsi ölür ve bot feedlenir gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

8/0 kazandığımız ranked game'de(yarısı invade ile gelmişti zaten) 12/22 kaybettiğimizi bilirim. Bazen insanın bir yeri kalkınca kötü oynamaya başlıyor. Ne zaman erkenden ''we won'' desem kaybediyoruz. O kadar duş aldım faydası olmadı.

Bugün oynadığım oyunda aynısı karşı tarafa oldu ilk başta 3/12 gidiyorduk sonra bir tarafları kalkıp tek tek gezmeye başladı bizde grup halinde dolaşarak sürekli tek bulduğumuz adamları keserek kastık Karşı takım oyun sonu yendiğimiz için sürekli ''omg noob 5vs1'' diye ağlıyordu

• Bu konuyu okudum hayata bakış açım değişti artık ormanda fb alacak olursam bırakıyorum her oyunum win karşim sağolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

8/0 kazandığımız ranked game'de(yarısı invade ile gelmişti zaten) 12/22 kaybettiğimizi bilirim. Bazen insanın bir yeri kalkınca kötü oynamaya başlıyor. Ne zaman erkenden ''we won'' desem kaybediyoruz. O kadar duş aldım faydası olmadı.

ben dus almadan oynuyom daha etkili ^^ fb almakta moral veriyor ya takim daha guvenli oynuyor.Ama tr serverinda oyle olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.