Şimdi Ara

first time in ranked ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadas 1500 eloda bile kurtulamadım ya su first time swain(swain yazmamın nedeni bu gün en üst seviyeye ulastı bu first time swain olayı) yazan nooblardan. abi git normal at ne ranked atıyosun. hafta bası gelsin istemez oldum ya artık....

• onu demesinin sebebi rankedda ilk kez swain oynuyorum demesidir.
  • 1500 elo çokmu fazla lol istediğin eloya gel hertürlü gerizekalı cocuk + flamer + feeder falan filan hepsi yine seninle birlikte olacak oyunu bırakmamın sebebi bu zaten 1900 eloda blue kesen fiddle drain yaparken pot içmeye calısıp drainini kesip goleme ölüp ragequit atanlar falan var 1900 eloda onun için üzülme en yakın zamanda oyunu bırak benım gibi bloodline championsa başla kafan rahat olsun
  • Sen niye konu açtın ki şimdi , ağlama duvarı değil burası.
  • Bi daha solo ranked girersem 2 olsun. 4 maç girdim, 4 maç da gayet güzel skorlar yaptım akali ile ama gel gelelim tek 1 lane bile feedleyince oyun gidiyor. Premade girmişler sona/cait, 0/9 cait 0/10 sona. 20de surrender attık bütün kuleler gitti falan. 1 win 3 lose var şu an, hepsi de solo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoT31

Sen niye konu açtın ki şimdi , ağlama duvarı değil burası.

haklısın o anın vermis olduğu sinirden yazmısım simdi olsa yazmazdım heralde.k bakma memur bey sana sorarım bi dahaki sefere konu acacağımda....
  • malesef 4000 eloda olsak bela gelip bazen buluyor . eğlence için oynim diyorum giriyorum ama sinirlenmemek elde deil . bugun oyuna girdim hepsi cool cocuklar konustuk tartıstık herkez aldı alıcağını gayet güzel bi takım kurduk ben brand almıştım 20.dk ya geldiğimizde durum 14-2 di adamlar report xxx report xxx feeding omg demeye bile başlamıştı 34. dk dı adamlar barondaydı jungleımız nocturne nerdeyse 2-3 dk dır afk di adamlar baronu aldılar bide ace yaptılar tum kuleler yerınde dururken 3 kule birden kaybettik inhibitorude verdik bunun üstüne sona da çıktı ve 3v5 kaldık 8-2 gittiğim oyunda surrender atmak zorunda kaldım her zaman bulabiliyor böyle elemanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW Game Time Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Epic Games AS-3 hatası
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanane kardeşim? İsteyen istediği konuyu açar.

Güzel bir oyun atalım diye ranked giriyoruz. Aptal aptal tipler geliyor. Jungle gidiyorum, adama dedim "maviyi almama yardım et." diye. Adam takmadı bile gidip lane de bekledi. Kimse beni korumadı, 2 kişi premadelerdi, ikisi de feedledi. Ardından fail jungler olduk. 20'de surrender.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Güzel bir oyun atalım diye ranked giriyoruz. Aptal aptal tipler geliyor. Jungle gidiyorum, adama dedim "maviyi almama yardım et." diye. Adam takmadı bile gidip lane de bekledi. Kimse beni korumadı, 2 kişi premadelerdi, ikisi de feedledi. Ardından fail jungler olduk. 20'de surrender.

Alt tarafı bir oyun bu kadar kasmaya ne gerek var?
  • Birazda size bağlı beyler şuanki match historym 8 win 2 lose hepsi ranked.
  • ya hazır elo ile alakalı gördüm konuyu bişe sorcam. elo 900 lere 800 lere yada 100 lere :D inerse ne olur yani 0 olsa ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaykıranPröjektör21

1500 elo çokmu fazla lol istediğin eloya gel hertürlü gerizekalı cocuk + flamer + feeder falan filan hepsi yine seninle birlikte olacak oyunu bırakmamın sebebi bu zaten 1900 eloda blue kesen fiddle drain yaparken pot içmeye calısıp drainini kesip goleme ölüp ragequit atanlar falan var 1900 eloda onun için üzülme en yakın zamanda oyunu bırak benım gibi bloodline championsa başla kafan rahat olsun

Bu kesin cruel.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Alt tarafı bir oyun bu kadar kasmaya ne gerek var?

Eğlenmek için girdiğin bir oyundan gerilip çıkıyorsun. Bu da sinir bozucu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.