Şimdi Ara

Fischer audio eterna rev1 , Vsonic gr06 , brainwavz m4 --- Sansa fuze - fuze + yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandan beri araştırmama rağmen bir türlü kesin karar alamadım. çok fazla yorum okudum kafam baya karıştı birde forumdaki üstadların fikrini almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

ilk olarak iem dünyasına yeni giriş yapıcam , hertürlü müziği dinlerim kafama ne eserse yani klasik , arabesk , tekno , rock .. genelde alternatif rock dinlemeyi seviyorum bana gereken özellikler güzel bir ses yalıtımı ,dengeli bir ses , basslı ama bassların tiz ve midleri perdelemediği , kaliteli ses vericek ve sahnesinin de iyi olduğu bir kulaklık arıyorum ve araştırmalarım dahilinde karşıma 3 seçenek çıkıyor eterna rev1 , gr06 , M4. 3ü arasında kararsız kaldım eternanın bass kalitesi ve komforunun çok iyi olduğunu söylüyolar tizleri biraz geri kalsada yeterliymiş ama kutu içeriği baya vasat.. gr06 aynı tip bir kulaklık f/p olarak baya iyi deniliyor. kutu içeriği çok güzel bol keseden koymuş adamlar ama bassları nasıl pek bir fikrim yok incelemeler kafamı karıştırdı bir lmfao dinlerken yeterli olurmu beni tatmin edermi öyle çok basshead sayılmam. birde M4 var onuda baya övmüşler ama ben bu 3 kulaklık arasında kaldım size göre en iyisi hangisi olur ?

2. olarak player konusunda Sandisk sansalarla başlamam güzel olucaktır diye düşünüyorum sansa fuze veya fuze+ arasındayım. aralarında belirgin bir ses farkı varmıdır ? amazonda 8gb fuze + 4gb fuze ile aynı fiyat bu kafamı karıştırdı.. :S sizce söylediğim kulaklıklarla hangi player güzel bir ikili oluşturur .?

unutmadan söyliyim playerin yanına birde fioo e5 veya e6 alıcam , bütün söylediklerimi değerlenidirip fikir verirseniz cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler..

• fuze+ kullanimi zor bir alet. hem bu sebepten hem de rockbox imkani oldugu icin fuze almak cok daha mantikli.

kulaklikta gr06 derim. basslari saglamdir ama diger frekanslari ezmez. sahnesi genis denilebilir. diger frekanslarda da m4'ten oldukca ustundur.

rev.1 hakkinda net bilgim yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 21 Mart 2012; 11:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

fuze+ kullanimi zor bir alet. hem bu sebepten hem de rockbox imkani oldugu icin fuze almak cok daha mantikli.

kulaklikta gr06 derim. basslari saglamdir ama diger frekanslari ezmez. sahnesi genis denilebilir. diger frekanslarda da m4'ten oldukca ustundur.

Konu arasında sorayım hemen. Bu GR06 yı Türkiye sınırları içinde satın alma imkanımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

Konu arasında sorayım hemen. Bu GR06 yı Türkiye sınırları içinde satın alma imkanımız var mı?

Alıntıları Göster
    Yok malesef..
  • quote:

Yok malesef..

Teşekkür ederim.
  • quote:

fuze+ kullanimi zor bir alet. hem bu sebepten hem de rockbox imkani oldugu icin fuze almak cok daha mantikli.

çok teşekkür ederim , rockbox yoksa fuze+ ın bir anlamı yok .. fuze yeterli olur bence

Eternada güzel ama Siyah Nur un incelemesinde tizlerin az olduğunu söylemiş gr06 da gayet güzel tiz ve mid olduğunu söylüyolar , kutu içeriği olsun f/p oranı olsun gayet iyi seçimimi gr06dan yana kullanıcam olmadı ses rengini beğenmessem 2. el olarak satabilirim.

ozaman karar verildi sansa fuze + fioo e5 + Vsonic gr06

gr06 yı stok olan bi siteden sipariş ederim , fuze yi hangi siteden almamı önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdurgut14

quote:

çok teşekkür ederim , rockbox yoksa fuze+ ın bir anlamı yok .. fuze yeterli olur bence

Eternada güzel ama Siyah Nur un incelemesinde tizlerin az olduğunu söylemiş gr06 da gayet güzel tiz ve mid olduğunu söylüyolar , kutu içeriği olsun f/p oranı olsun gayet iyi seçimimi gr06dan yana kullanıcam olmadı ses rengini beğenmessem 2. el olarak satabilirim.

ozaman karar verildi sansa fuze + fioo e5 + Vsonic gr06

gr06 yı stok olan bi siteden sipariş ederim , fuze yi hangi siteden almamı önerirsiniz ?

Alıntıları Göster
    Amfiye hiç gerek yok ancak illa alacam derseniz de e5 yerine e6 alın.. Ebay dışında satan bir yer malesef bilmiyorum. Olanlar da genelde refurbished zaten..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiio K5 Pro Ess vs Fiio K7
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Amfiye hiç gerek yok ancak illa alacam derseniz de e5 yerine e6 alın.. Ebay dışında satan bir yer malesef bilmiyorum. Olanlar da genelde refurbished zaten..

Alıntıları Göster
    mp4nation da e6 varhttp://mp4nation.net/catalog/fiio-e6-portable-audio-headphone-amplifier-p-604.html
    ben kendime buradan bwavz. m2 almıştım ücretsiz takipli kargosu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkansamet

mp4nation da e6 varhttp://mp4nation.net/catalog/fiio-e6-portable-audio-headphone-amplifier-p-604.html
    ben kendime buradan bwavz. m2 almıştım ücretsiz takipli kargosu var

Alıntıları Göster
    tamam almışken e6 alırım onuda sonradan eklicem zaten :)

gr06 yıhttp://lendmeurears.com/product_info.php?products_id=140 bu siteden almayı düşünüyorum ebaydan başka tek seçenek bu gözküyor

birde sansa fuzeyi türkiyede bulamazsam amazondanmı alıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdurgut14 -- 21 Mart 2012; 17:46:07 >

• quote:

tamam almışken e6 alırım onuda sonradan eklicem zaten :)

gr06 yıhttp://lendmeurears.com/product_info.php?products_id=140 bu siteden almayı düşünüyorum ebaydan başka tek seçenek bu gözküyor

birde sansa fuzeyi türkiyede bulamazsam amazondanmı alıyım ?

Alıntıları Göster
    Amazon'dan buraya gönderen satıcı bulmak oldukça zor. Eğer Abd'de tanıdığınız falan varsa daha kolay olur ya da ikinci el bölümünde abd'den ürün getiren arkadaşlar var, onlara danışın..

Benim lendmeurears'tan 2 tane siparişim oldu(gr07-gr06) ikisi de 9. günde elimdeydi. Postadan kaynaklanan gecikmeler olmadığı sürece siteyle sorun yaşamazsınız..

• quote:

Amazon'dan buraya gönderen satıcı bulmak oldukça zor. Eğer Abd'de tanıdığınız falan varsa daha kolay olur ya da ikinci el bölümünde abd'den ürün getiren arkadaşlar var, onlara danışın..

Benim lendmeurears'tan 2 tane siparişim oldu(gr07-gr06) ikisi de 9. günde elimdeydi. Postadan kaynaklanan gecikmeler olmadığı sürece siteyle sorun yaşamazsınız..

Alıntıları Göster
    Eterna zaten hiçbir yerde stoklarda yok, alt. rock için de tizleri yetersiz olur. Ben de GR06 tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Eterna zaten hiçbir yerde stoklarda yok, alt. rock için de tizleri yetersiz olur. Ben de GR06 tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    evet stoklarda yok gd-audiobase nin müşteri hizmetlerindeki adamlarla artık kanka olduk diyebilirim adam bıktı usandı artık :D ama şimdi almıyacağımı öğrenince cok yıkılıcak..
    Yardımcı olan herkese cok teskkür ederim gr06 yı cuma yada cumartesi siparis ediyorum fuzeyide forumdan bulabilirsem cok güzel olucak :)
  • quote:

evet stoklarda yok gd-audiobase nin müşteri hizmetlerindeki adamlarla artık kanka olduk diyebilirim adam bıktı usandı artık :D ama şimdi almıyacağımı öğrenince cok yıkılıcak..
    Yardımcı olan herkese cok teskkür ederim gr06 yı cuma yada cumartesi siparis ediyorum fuzeyide forumdan bulabilirsem cok güzel olucak :)

Alıntıları Göster
    hocam V-Sonic GR06 nerden bulabiliriz acil yardım söylediğniz sitede 80 $ diyor bana fazla geldi.
    Birde şu soundmagic pl30 hakkında ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

hocam V-Sonic GR06 nerden bulabiliriz acil yardım söylediğniz sitede 80 $ diyor bana fazla geldi.

pl30 incelemesi.
    http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=1375.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrx

quote:

pl30 incelemesi.
    http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=1375.0

Vsonic ile arasinda cok fark varmidir
  • ikisinide kullanmadim yorum yapamayacagim.
  • quote:

Sitesindeki fiyat singapur dolaridir iyi bakin.. Pl30dan bir kac gomlek ustun bir kulakliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sitesindeki fiyat singapur dolaridir iyi bakin.. Pl30dan bir kac gomlek ustun bir kulakliktir

Tl fiyati ile ne kadara geliyor. Birde aradaki farklari yazarmisiniz turkiyeye kargo var mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Tl fiyati ile ne kadara geliyor. Birde aradaki farklari yazarmisiniz turkiyeye kargo var mi ?

Alıntıları Göster
    Ebay'de 59$, diğer sitedeki resim ilede aynı resim belkide satan kişide aynıdır bilemiyorum.

http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR06-High-Fidelity-Professional-Quality-Stereo-Inner-Ear-Earphones-/380378110428#shId

Şu anda Cks90 alım aşamasındayım rock ve metal müziğe fazla gitmediğini bir başka sitede okumuştum onun dışında birde fiyat performans lideri olarak bu kulaklığı kafama taktım hani madem cks90 rockda gitmiyor bari bu gitsin hesabı.

Cks90 mı gr06 mı?

Yoksa her ikisi birden mi?

1. tür Techno, trance,
    2. tür rock metal
    3. tür Folk

Tabi eskiden olsa
    Metal Rock
    Techno Trance
    Folk

• quote:

Orijinalden alıntı: TokerCraft

Ebay'de 59$, diğer sitedeki resim ilede aynı resim belkide satan kişide aynıdır bilemiyorum.

http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR06-High-Fidelity-Professional-Quality-Stereo-Inner-Ear-Earphones-/380378110428#shId

Şu anda Cks90 alım aşamasındayım rock ve metal müziğe fazla gitmediğini bir başka sitede okumuştum onun dışında birde fiyat performans lideri olarak bu kulaklığı kafama taktım hani madem cks90 rockda gitmiyor bari bu gitsin hesabı.

Cks90 mı gr06 mı?

Yoksa her ikisi birden mi?

1. tür Techno, trance,
    2. tür rock metal
    3. tür Folk

Tabi eskiden olsa
    Metal Rock
    Techno Trance
    Folk

Alıntıları Göster
    ebaydan almamız bi problem çıkartır mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.