Şimdi Ara

Fişi Takar takmaz çalışan makina!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim makinayı açarken fişi takar takmaz düğmeye falan basmama gerek kalmadan makina kendiliğinden açılıyor. sorun ne olabilir acaba?

• Anakart üzerindeki jumper bağlantıları yanlış olabilir.. Anakartın kullanım klavuzuna bakarak ayarları bir kotrol ediver istersen ..

Bu arada benim PC de odamın kapısını açar açmaz çalışıyor .... Kerata sağolsun ben hazırlık yapıp ,onu kullanmaya başlamadan kendisini çoktan açmış ve hazır ola geçmiş oluyor
  • biostan bir ayar var onu düzelt.
    bu ayarı düzeltmediğin takdirde yaşayacağın bir diğer problemde şu; makinanın fişi takılı ve makina kapalı olsun.elektrik kesilip yeniden geldiği zaman makinanın yeniden açılmış olduğunu görürsün.
    bu ayar önemli ve ayrıca devamlı makinanın fişini çıkartmaya gerek yok.
  • tam nasıl düzelteceğimi söylersen sevinirim çünkü bu biosun içine girince biraz korkuyorum bilmediğim yerleri değiştirebilirim ondan.
  • kasan eskiyse (mesela benim eski 6 yıllık ihtiyar), ya da ben gibi masaustu bilg.ı laptop gibi gezdirdiysen (tatiller ;p) power tuşunun devamı ve anakarttaki baglantısı yapmaması gereken temaslar yapabilio. Power tuşunda takılmalar, zorlamalar varsa da aynı sorun olusuyor..

Kasanı cıkar. Power tusunun anakarttaki uzantısınıda cıkar. Fişi böyle tak. sorunun bu olup olmadığını anlarsın. Bir ihtimal...
  • Power Management ten power on mod gibi bişi var ona gel bios tan.

last state-power on-power off gibi bişiler görücen Power off a al.

BU kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.