----------------------------------------------- Yaaa bi şarkı var biliyosunuzdur mutlaka "Fıstık Gibiyim Ben Senin Gibi 10 tanesini önüme dizeerim" falan gibi bi şarkı bulunduğum yerde hiçbir paylaşım programı(ares,emule vs..)olmadığı için rica etsem lüütfen çok aciil bana o şarkıyı veya link verebilecek arkadaşa sonsuuuuuuz teşekkür Şimdidem Mersi Boku Sevgiler,Saygılar.....
zeynep mansur söylüyor ''gencim güzelim seni üzerim ben senin gibisini sıra sıra dierim'' gibi birşey
link v.s yasak iyi arayışlar sana
not:hiçsevmem öyle şarkıları zagadan kaldı aklımda
Hatunu daha 1 saat once gordum opak bir tane seat leonu wardı
Ama ii kullanıyordu yani..
Yook kardeş Gamze Sayın die Güzel bi kızcağız söylüyormuş telefona atmam lazm acil ama br tüğrlü bulamadım onun içn yardım istiyorum.. Bu arada olayı başka yönlere çekmene pek gerek yook pm denilen bişey var GERÇEK ANLAMDA yardım etmek isteyen arkadaşlar zaten pm atablr di mi???...
pm attım
maalesef indiremedm büyük ihtimalle serverdan kaynaklanan bir hata var ama emeğine saygım sonsuz kardeş çook teşekkürler,merci beaucoup,danke schön... Sevgiler,Saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme