Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fitbit Flex 100 TL Satın Al 5 Eylül 2016 15:57 1 1 Fitbit Flex 100 TL merhabalar model yükseltmek için satıyorum aktif bir şekilde kullanıyordum kullanıma bağlı deforme vardır ama kullanıma ve görüntüye kesinlikle engel değildir bütün fonksiyonları çalışmaktadır aksesuarları tamdır (orjinal usb dongle ve şarj aleti ). ben aldığımda siyah s beden bileklik vardı kullanımdan dolayı eskidi bende aliexpress ten yenisini sipariş ettim L beden mavi(teal olarak geçiyor )bileklik alındı. tercihim konya içi elden satmak ama talep olursa get ilanı açılır uygun fiyata kargo ile gönderilir. gün içerisinde whatsapp dan ulaşbilirsiniz kısa sürede cevap vermeye çalışırım.05349631189 Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinebilir-R3 3100-MSI 5600XT Gaming MX-16GB 3200MHZ-B450M S2H-500GB NVME Fitbit Flex 100 TL Snopy V19b Titreşimli Usb Direksiyon Seti Hp Psc 1510 All-In One Renkli Yazıcı