Şimdi Ara

Fitness Takımı Kimdir - Ben Kimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Ben Fitness Takımı sitesinin yazarı ve editörüyüm. Vücut geliştirme ile alakalı ne varsa paylaşıyorum. Hobi amaçlı açtığım bu site ile insanları bilinçlendirmeyi ve bu spor hakkında yanlış bilgilendirmeleri önlemek amacıyla hizmet ediyorum. Vücut geliştirme sporunu daha popüler bir spor haline getirmek için gerek forumlarda gerekse internet sitemde insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Sitemde Ne Var?

Antrenman programları var. Evde yapılabilecek egzersizler ve daha bir çok yaralı bilgi.

Beslenme tavsiyeleri var. Hangi besinde ne kadar protein var. Ne yemeliyiz, ne yememeliyiz. Kısacası beslenme ile ilgili hersey.

Motivasyon videoları. Youtube'da bulduğum güzel motivasyon videolarını paylaşıyorum. Motivasyon bu sporda çok önemli.

Estetik vücutlar köşemiz var. Her hafta Türkiye ve dünya üzerindeki ünlü kişilerden vücudu iyi olanları konu ediniyorum.

Yemek tarifleri köşem var. Vücut geliştirmecilerin hoşuna gidebilecek tarifler paylaşıyorum.

Film önerileri köşem var. Spor ile ilgili filmleri paylaşmaya gayret ediyorum. Aynı zamanda hoşuma giden filmleri de paylaşıyorum ve fragmanlarını da yazının içinde paylaşıyorum.

Diger yazılar köşem var. Diğer kategorilere dahil olmayan ne kadar yazı varsa diğer kategorisine atıyorum. Burada da vücut geliştirme ile alakalı ne var ne yok yazıyorum.

Site tamamen şahsıma ait olup, kendi bilgilerimi ve tecrübelerimi paylaşıyorum. Fitness ile ilgili aklınıza gelebilecek ne varsa paylaşmaya gayret ediyorum. buradan sitemi ziyaret edebilir ve yazılarıma yorum atabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.