Merhaba arkadaşlar Direk ithalatçısından aldığımız fix it pro ürününü uygun bir fiyata satıyoruz.(19 TL Kargo Bedava Kapıda Ödeme) Amacımız sürümden kazanmak. daha detaylı bilgi ve sipariş içinhttp://nefiskampanya.com/fix-it-pro.html not: bu sayfaya tek başıma yorum yazarak üst sırada tutucam
quote:Orijinalden alıntı: Ünal www.bendeistiyorum.com Fix It Pro çizik giderici 8.99+3 TL kargo. İş yapmaz. sorduk mu iş yaparmı yapmaz mı diye hay allahım her forumda çok bilmiş çıkmazsa şaşırıcam zaten başka konu açıyorum
quote:Orijinalden alıntı: maswey quote:Orijinalden alıntı: Ünal www.bendeistiyorum.com Fix It Pro çizik giderici 8.99+3 TL kargo. İş yapmaz. sorduk mu iş yaparmı yapmaz mı diye hay allahım her forumda çok bilmiş çıkmazsa şaşırıcam zaten başka konu açıyorum Sağlam oturdu içine, belli.
quote:Orijinalden alıntı: Ünal Daha ucuza olduğunu öğrenince insan sinirleniyo tabi normaldir. bu ara bendeistiyorum siteside her forumda görüyorum iyi reklam yapıyorsunuz bu arada benim en ucuz diye bir iddiam yoktu ki
quote:Orijinalden alıntı: Ünal Konunu al git. Sıcak fırsatlar bölümüne aç. pm den ne yazmıştım şimdi sana mı sorucam diye bende sana mı sorucam dediklerinden ne olduğun belli oluyor zaten bi uçukluk var ama