Şimdi Ara

fixgaming.net private server!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar server daha çok yeni ve uyeye ihtiyacımız var.Server suan sorunsuz çalısıor.Arkadaşlar bir girin ve test edin fikriniz benim için çok önemli.Server 2.4.3 patch i ile çalısmakta.

RATELER
    rate.drop 100x
    rate.xp.kill 100x
    rate.xp.quest 50x
    crafts 5x

SİTE: http://www.fixgaming.net
    ACCOUNT: http://www.fixgaming.net/account

server:
    e2180 işlemci
    coreduo 2.00ghz
    1gb ram
    160gb hdd
    1 mb int hızı

yorumlarınızı bekliorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilsss -- 6 Eylül 2008; 22:37:20 >

• güzel gibi görünüyor ama çok eksik var
    1. fun server yapmıssın bari portal gibi bir şeyle olsun da millet mekan lardan mekan a rahat geçsin
    2. bir quest yap basit bir şey getir götür gibi adamlara girişte para ver biraz çünkü hızlı lvl atlayaçaklar gold sıkıntısı olursa milleti yerinde tutamazsınız. daha fazla saymak isterdim ama olmuyor çünkü 6 lvl im bulundugum mekan xp vermiyor ve yürümek zor geliyor

şuda var şuan yanımda kimse yok mekan boş 23 ms görmek güzel bir duydu birde orjinal de görebilsem ya
  • hmm dediğinde haklısın aslında amacım fun server deildi sadece rateleri biraz arttırdım.Start level i 60 yapıp bi kaç vendor koymayı dusunuorum t-3 veya t-2 ve extra mount ama bole seyler koyunca da pvp den bıktık diyorlar onun için bole bişi yaptım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilsss -- 6 Eylül 2008; 23:05:42 >
  • baba şu varki fun server dan başkası tutmaz tamam biraz zorluklar koy ama onu boss lara koy bu arada 10 lvl im bir el at da yükselsin şu :D
  • varan 3 combat dan cıkamıyorsun :D
  • combattan çıkamama sorunu yok tu nerde karsılastın???
  • aldorun üstünde ucuyordum. scr ye doğru o arada guartlar saldırdı. yükseldim scr ye girdim evimi orası yaptım baktım combat dayım bekledim gecer diye tık yok 2-3 dk bekledim sonra log oldum anca geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.