Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Mobil operatörlerde faturasız hatlarda numara taşıdıktan sonra 3 ay o operatörde kalma zorunluluğu var. İnternet aboneliğinde de böyle bir durumun olup olmadığını merak ediyorum. Denemek için hattımızı X firmasından Y firmasına taşısak ve Y firmasından memnun kalmayıp 1 ay sonra X firmasına geri dönmek istesek yasal olarak bir sorun olur mu? Bilen cevaplarsa hoş olur |
FixNet. (2. sayfa)
-
-
Mobil operatörlerde hat taşıma süre sınırı kaldırıldı isterseniz 1 saat sonra bile farklı operatöre taşıyabilirsiniz. İnternette durum farklı, taşıma yaptığınızda 3 ay boyunca yeni taşıma yapılamıyor tek çare aboneliği iptal ettirip yeni abonelik açtırmak.
-
Hocam geride kalmışım ben baya
Bilgilendirme için teşekkürler. Mobil hatlarda sürenin kaldırılması kullanıcılar adına iyi bir gelişme olmuş.
-
Forumda bir konuda şunu gördüm.
Operatörler sizi yeni müşteri sayması için 90 gün şartmış.
Yani özel kampanyalar 'dan faydalanmak için 90 gün şartmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mobil operatörlerde öyleydi ama @Gökkubbe yukarıda o sistemin değiştiğini söyledi anladığım kadarıyla.
-
Evet değişti.
90 gün yokmuş.
Sadece sizi yeni müşteri olarak görmüyorlarmış.
Yarın telekoma gidip konuşacağım, yoksa oğlum 90 günü bekliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X