Şimdi Ara

Fixnet,PoyrazNet, Farklı ISS Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fixnet,PoyrazNet, Farklı ISS Önerisi Bir müjde veriyorum; Gigaspeed'e E-devlet transfer başvuru gelmiş.

Fixnet,PoyrazNet, Farklı ISS Önerisi
  • Fixnet,PoyrazNet, Farklı ISS Önerisi  Bir müjde daha veriyorum; tarifelerde indirim diyorum.

Kampanya sadece yeni abonelik ve transfer işlemlerinde geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 23 Eylül 2024; 19:33:39 >

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Haydaaaa ne yapalım şimdi yaa, kafa karıştı iyice fixnet mi. Giga mı sence bu arada netgsm e başvuru yaptım ama iptal edicim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Gigaspeed'in uygun fiyatlı ve kaliteli internetinden yararlanmak isteyen müşterilerimize özel, bugünden itibaren geçerli kampanyamızı açıklıyoruz. Yeni abonelik veya Gigaspeed'e geçiş yapmak isteyen müşterilerimize özel, aylık 30TL indirim tanımlıyoruz. Abone olduktan sonra aylık 30TL olmak üzere 3 ay boyunca kampanyadan yararlanabilirsiniz. Üstelik hiçbir evrakla uğraşmadan, Gigaspeed Online Başvuru ile E-Devlet üzerinden başvurabilirsiniz.

Gigaspeed olarak amacımız uygun fiyatlı ve kaliteli interneti tüm kullanıcılarımız ile buluşturmak. Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi ile sizde uygun fiyatlı internetin tadını çıkartın. Hızlıca başvuru işlemlerinizi tamamlayarak, aboneliğinizi başlatın. Başvuru Nasıl Yapılır ? sayfası üzerinden online başvuru aşamalarını detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Başvuru adımlarında vereceğiniz bilgiler kontrol edildikten sonra, ekibimiz tarafından onay aşamasına gönderilecektir. Bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduğunuzdan emin olduktan sonra gönderimini gerçekleştirebilirsiniz.

Aylık 30TL indirim kampanyası 31.03.2025 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten önce yapacağınız abonelik işlemlerinde, kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kampanya sadece yeni abonelik ve transfer işlemlerinde geçerlidir.

Saygılarımızla.

• dörtbuçuktanbeş D kullanıcısına yanıt

Fixnette 350+60tl mi oduyoruz fiberde

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

60tl modem ucreti dahil mi?

• Gigaspeed için mi? + 50 TL rüter kirası; fiber için.

• Fiberden vdsle gecebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 23 Eylül 2024; 21:44:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.