Şimdi Ara

FİYAT:30YTLYE DÜŞMÜŞTÜR SP FARMLI +12K SP FULL İNT LW49 SERVER [PLUTO] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

46 LvL kasmak hiç bir şey hele hele botlu 4-5 gün
    Açıkçası Bana Pahalı Geldi Fiyat
    Bundan ucuz olarak(pahalı ama lvlına göre ucuz)
    69 nukerim war 80 ytl ye satıyorum hemdenpetune serverinde
    Üstüne üstlük resimler eksik şikayet edildin

piyasayı senin gibi insanlar düşürüyor
    4-5 güne başka bir charın yoksa gold un yoksa pre plus un vs. yoksa n*h kasarsın
    ayrıca f/f ve 12k sp var sen kas böyle char 4-5 güne ekstra charın olmadan göreyim
    uygun fiyatı bence ama fire yerine bicheon olsa daha hoş olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 3 Temmuz 2008; 0:21:49 >
  • UP!
  • Antalya'da elden vermen mümkün mü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanTnc

Antalya'da elden vermen mümkün mü ?

Mümkün değil.Niğde ve Nevşehir'de elden olur.Charı almak istiyorsan ben kefilim havale işlemi benimle yapılacak.Daha önce 4 kez satışım oldu forumda.Son alışverişim LastSoldi3r ile oldu ciddi isen ona sorabilirsin güvenirliği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Mümkün değil.Niğde ve Nevşehir'de elden olur.Charı almak istiyorsan ben kefilim havale işlemi benimle yapılacak.Daha önce 4 kez satışım oldu forumda.Son alışverişim LastSoldi3r ile oldu ciddi isen ona sorabilirsin güvenirliği.

Ben de isterdim ancak havale yapmam mümkün değil yaş itibariyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanTnc -- 3 Temmuz 2008; 10:23:09 >
  • quote:

quote:

SEN KİMSİN ARKADAŞIM :d
  • quote:

quote:

quote:

Ben de isterdim ancak havale yapmam mümkün değil yaş itibariyle

ptt havalesinin yaşı yok.

• ARKADAŞLAR BEN FORUMDA OLMADIĞIM ZAMAN _deadmaster arkadaşımıza pm atabilirsiniz

kendisi 1. dereceden internet komşum
  • up!
  • öp!
  • up!
  • up!
  • op!
  • up!
  • Charı satışa sunuyosan her türlü eleştiriye açık olmalısın.
  • up!
  • UP!
  • 10ytleye alayım peşinYeter daha düşürme böyle acfayip ucuz olmus bence ama o paraya öle bi char zor değil Zamanım yok diyenler için güzel ama zamanıum var diyosanız gold alıp bu lvlde böyle yapabilirsiniz bence hem bot kullanmadığınız için banlanma riskide olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 5 Temmuz 2008; 13:28:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

10ytleye alayım peşinYeter daha düşürme böyle acfayip ucuz olmus bence ama o paraya öle bi char zor değil Zamanım yok diyenler için güzel ama zamanıum var diyosanız gold alıp bu lvlde böyle yapabilirsiniz bence hem bot kullanmadığınız için banlanma riskide olmaz

banlanma riski yok bu charın 2tane ticket var görüyorsan
  • up!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.