Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ Creative X-FI Extreme Audio Notebook 7+1 Express/54 /DUAL ESATA Express34

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Creative x-fi Extreme Audio Notebook 7+1 Express 54 card

Express 54 card çıkışına sahip notebooklarda muazzam kalitede 7+1 ses çıkışı sağlar. Hem optik hemde analog ses çıkışına sahiptir. Sorunsuz çalışmaktadır. Notebook bilgisayarımı sattığım için boşa çıktı. Kutusunu bulamadım. Taşınırken kayboldu sanırım ama gerekli tüm aparatları kulaklık dahil tamdır. CD si yoktur. Zaten gerek yok, tüm driver ve ilgili yazılımları internette mevcut. İstenirse We transfer e upload edebilirim.

Yanında hediye olarak Express 34 girişe sahip Dual E-sata dönüştürücüyü de vereceğim. Bilgisayarınıza E-sata özelliği kazandırarak Sata disklerinizi rahatlıkla bağlayabilirsiniz. Bağlamakta sıkıntı çıkmaz. Zaten ses kartının pinlerinin girdiği kısım da express 34 genişliğindedir. Resimlerde görünmektedir. Sorunsuzca kullandım.

Ürünü forumdan seko2001 nickli arkadaştan almıştım zaten. Referanslarımda da görülmektedir. Esata card ise yurtdışından alınmıştır. Hiçbir sorunu yoktur. Tak çalıştır özelliğe sahiptir.

Kargo ücreti alıcıya aittir. Elden teslim için Ataşehir / İçerenköy ya da Maslak Acıbadem Hastanesinde (Darüşşafaka metro istasyonu) alışverişi gerçekleştirebiliriz.

Sahibinden ilan no: 206910530 resimlere burayı tıklayarak ta bakabilirsiniz.

HERHANGİ BİR ÜRÜNLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM LÜTFEN TEKLİF ETMEYİNİZ

FİYAT: 150 > 125 TL > 120 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 29 Mayıs 2015; 15:36:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.