Şimdi Ara

( fiyat düştü )SIFIR GİBİ ACER XD 1150 DLP PROJEKTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ( fiyat düştü )SIFIR GİBİ ACER XD 1150 DLP PROJEKTÖR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

merhabalar. şirketimizin bazı birimlerinin pasifize edilmesi sonucu elimizde kalan bir kaç adet neredeyse hiç kulanılmamış projeksiyon cihazlarından biridir. kutu çanta ve ekipmanları ile eksiksiz bir cihazdır. lamba sayacı 52 dir. neredeyse hiç kullanılmamış kadar temizdir. ihtiyacı olan kaçırmasın çünkü bu rakamlara bu ürünü asla ama asla bulamazsınız.
    hepinize hayırlı alışverişler...

cihaz hakkında detaylı bilgi sahibi olacağınız link aşağıda yer almaktadır...http://www.projeksiyon.com/urun/detay/acer-xd1150-dlp-projeksiyon-cihazi:4903

fiyat : 399 ---> 299 TL
    Fiyat : 299 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aliexpress vb. yerlerden alınan 50-60 Dolarlık cihazlara göre bunu almak daha mantıklı olacaktır görüntü kalitesi ve netliği yönünden.
  • yani bende anlamış değilim 2800 tl faturası olan bir cihaz ve neredeyse hiç kullanılmamış bir ürüne bu fiyatı yazıyorum. ihtiyacı olanın gerçekten kaçırmaması gerekir. hatta ikinci el olarak değerlendiren yerlere gideceğine gerçekten ihtiyacı olan birinin alması çok daha mantıklı olacaktır. fiyatı da özellikle düşük tuttum ki değerlendirilsin.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Evde film seyretmek için dusunuyorum fakat mediplayerı bu na nasıl bağlayabilrim hdmı giriş yok.
  • bir adet pm.Acele cevap beklenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.