Bildirim
FİYAT FARKETMEZ CS GO İCİN MOUSEPAD ONERİSİ ?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genelde oyuncular Steelseries tercih ederler.Yüzey olarak diğerlerine göre daha akıcıdır.Mesela sert olanlarda var.Logitech G440.Steelseries'in CS GO için özel ürettiği desenli mousepadi var.99 liraydı.Öneririm hocam. -
teşekkürler hocam goliathus control speed aldım -
Hocam hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın. -
Ben control tercih ediyorum
Razer goliathus Large control , olması lazım adının.. Mouse olarak g502 , g403 de varmı hatırlamıyorum , Pad i alanı taratıyorsunuz. O okuyor gidiyor zaten..
Oyuncudan oyuncuya değişir , kullanım şekline bağlı , Mouse u tokatlıyorsanız. Bilekten değil koldan oynuyorsanız akan bir pad. Daha sağlıklı olabilir , ben bilekten yüksek denebilecek dpi 'larda , minimum sens ile oynuyorum , tercihim uzun araştırmalar sonunda bu şekilde control pad den yana oldu..
Edit: Yorumlara bakmadım almışsınız , hayırlı olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 10 Nisan 2017; 19:49:45 > -
cok tesekkür ederim ilginiz için :) -
valla benim cok kurcalayınca kafam karısıyor o yüzden uygun buldugum için aldım ama memnun gayet akıcı :) -
Memnun sanız sıkıntı yok hocam. -
G403 var bende şimdi gamesoftware san taratabiliyoruz ama razer mousepad kullanıyorum sıkıntı olur mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır neden sıkıntı olsun , yinede içiniz rahat etsin öyle bir özelliği var. Yüzeyi taratın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X