Şimdi Ara

fiyat nasıl sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: focusum05

1100 km yol yaptım aralıksız. yol bilgisayarı yolculuk sonunda 100 kilometrede 6.4 litre benzin yaktığını göstermişti ve araç aşırı yüklüydü normal bir ağırlık olsa 6 litre olurdu diye düşünüyordum sehir içinde ise yaklasık 8.5 - 9 litre gibi yakıyor

Depo fulleyip km sayacını yazıp daha sonra tekrar fulleyip km sayıcını karşılaştırıp (aldığınız yakıt tutarı:gittiğiniz km yol)hesaplayıp paylaşır mısınız?Bende önce almayı düşündüm focus ikinci el ama benzini çok yakar diye söylediler almaktan vazgeçtim 6.4 litre şehir dışı yakıyorsa çokta yakmıyormuş.
  • satıcılara bir sözüm var;

HADİ SİZE HAYIRLI UÇUŞLARRRR

BU ARADA BENZİNLİ SIFIR 2011 HB FOCUS FİYATI ALDIM BAYİDEN 29000TL HABERİNİZ OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dichter -- 15 Kasım 2010; 14:21:58 >
  • 2 Kasımda aldığım benzinli focus titanıum sedan 550km.de ş.i ort.yakıt 7,6 lt/100 km (Samsun)
    Yakıt bence çok çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: focusum05

1100 km yol yaptım aralıksız. yol bilgisayarı yolculuk sonunda 100 kilometrede 6.4 litre benzin yaktığını göstermişti ve araç aşırı yüklüydü normal bir ağırlık olsa 6 litre olurdu diye düşünüyordum sehir içinde ise yaklasık 8.5 - 9 litre gibi yakıyor

Depo fulleyip km sayacını yazıp daha sonra tekrar fulleyip km sayıcını karşılaştırıp (aldığınız yakıt tutarı:gittiğiniz km yol)hesaplayıp paylaşır mısınız?Bende önce almayı düşündüm focus ikinci el ama benzini çok yakar diye söylediler almaktan vazgeçtim 6.4 litre şehir dışı yakıyorsa çokta yakmıyormuş.

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama, Ankara'da İstanbul yolu gibi pekte şehirler arası sayılmayacak bir yolda ortalama değerim en son 6.8LT idi.

Onun dışında genelde çok fazla ekonomik kullanmaya çalışan biri değilim arabayı, şehir içi ortalama değerim 8.5Lt. Arabayı ilk aldığımda 15lt falan görmüştüm ama alışamamdan kaynaklıymış sanırım. Bilmiyorum çok yakıyor diyenler ne bekliyor ancak 1.6 bir araba ne yakıyorsa onu yakıyor Focus'larda.

Not: Araç 115hp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 15 Kasım 2010; 19:27:03 >

• dediğiniz gibi 1.6 benzinli araç ne yakıyorsa ford da onu yakıyor, bundan önceki araç dizel olduğu için biraz pahalı geliyor benzin, aslında yılda en fazla 10000 km yapacak biri için de dizel ne kadar mantıklı o da ayrı bir tartışma konusu ama bakalım hayırlısı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.