Evde M-Audio FAST Track ses kartı ile elektro gitar çalıyor ve Pro Tools SE veya Reaper ile kayıt yapıyorum. Dışarıdan ses almayacak fiyat-performans bir kulaklık arayışındayım.
Bu kulaklığı kullanan var mı acaba? yabancı forumlarda bazıları rahatsızlığından şikayet etmiş. Daha uygun fiyatlı önerileriniz olursa aynı işlevi görecek bekliyorum yardımlarınızı.
Teşekkürler,
Dinlediğim kadarıyla Sennheiser HD25-II ve Amperior gibi nispeten nötr ve detaylı sunum yapan kulaklıkları öneririm.
Neden Ultrasone demedim, çünkü zamanında Hfi 580 kullandım 1 ay kadar. Ve ses 3d idi güzel. Ama o kadar sıcak&baslı bir sunumla kayıtta doğruluk zor olacaktır diye tahmin ederim.
Teşekkürler yorumun için.
Evde kayıt yapıp, dijital yazılımlarla gitar çalan arkadaşlar da yorum yapabilirler mi kullandıkları ve memnun kaldıkları ürünler ile ilgili?
Sennhiser HD 201 aldım 70TL'ye. Evde kullanım için o kadar para verilmez diye düşündüm. Ayrıca zaten bundle olarak satmışlar zamanında, araştırdığım fiyat-performans ürünü olduğnu gördüm. Benim gibi arkadaşlar için fikir verir diye paylaşmak istedim.