Şimdi Ara

Fiyat/Performans önerisi Toshiba RAS - 13SKV mi AIRFEL AS12-0924 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eina

gerçekten ilginç şeyler yazmışsın ama ne yazıkki seninde gördüğün gibi o özelliklerin hepsi zaten mitsubishi de mevcut ve senin dediğin 70 watt hala öle bişey olmasının imkanı olmadığını savunurken bile 5.000 6.000 lira civarındadır.Filtreleme seçenekleri çoğu yerde opsiyonel satılanlar ücretsiz inverter serilerinde -15 derecede çalışır ses seviyesi 28 db o daha ilginç 28 db min da çalışan cihaz heralde mitsubishinin VRF deki kanllı cihaz ından bahsediyo olabilirsin çünkü onun ses seviyesi min 28 db

F5 lemeden alıntı yapman ne acı olmuş :)

quote:

Orijinalden alıntı: ITL
    evet bu kataloğu bende yeni gördüm.. eski kataloglara göre bilgilerim vardı. şimdi kataloğu incelemekteyim.

ilk incelemelerim vektör kontrol var olduğu, kendi kendine temizleme özelliği Toshibadaki ile aynı bu güzel bir gelişme..
    Ancak PAM ile Hybrid farklı şeyler deil.. PAM güç modülü demektir PWM verim modülü demektir. Hybrid inverter ise 2sini birlikte kullanır. Dolayısıyla bu anlamda PAM kullanıor ama PWM kullanamıyor Heavy.. ZATİ BUNUN BÖYLE OLMASININ sebebi Toshibanin INVERTER TEKNOLOJİSİNİN PATENT hakkına sahip olmasıdır ve bu teknolohide HYBRİD i geliştirmiş olmasıdır diğer firmalarada 2sinden birini secin demektedir..
    Heavy in bu cihazında 21db olmuş ses seviyesi bunuda şimdi okudum.
    Filteler anlamında bir sıkıntı yok 7 filtre toshibada vardı bu cihazda bu ayarda.. Teknolojik olarak aralarında kalan fark biTOSHİBANIN HYBRİD olarak PAM ve PWM kullanması Heavy nin PAM kullanması....

Bu arada Heavy deki AS12-0924 bu verilen katalogda hangi cihaz oluyor ? ne fiyat listesinde nede katalogda böyle bir kodla cihaz tanıtılmamış ?

Saygılar.

Off of. Dostum gerekli kataloğu inceledik ve değişimleri yazdık ama sende neden acele ediosunki önce 1 sakin ol önce 1 nefes al bas bakalım bi f5 e neler değişmiş... Bende inceledim linkteki kataloğu evet bilgilerimde güncellemeler yaptım ve hala söylüorum Toshiba daha iyi bir cihaz :)

70w i seninle çok konuştuk dostum yapabiliosan minumum 1000 btu luk cihaz tekrar konuşalım demiştim ve konu öyle kapanmıştı o yüzden o eski defterleri tekrar açmaya gerek yokki , orda konuşulan şey alınabilinirlik deil teknolojik olarak liderlik.. bu kendi kendine temizleme olayıda TOSHİBADAN geldi :) velhasıl önde hala önde gidior..

unutmadan bu AS12-0924 ile ilgili katalog bilgisi nerden bulunur vede fiyat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 15 Ekim 2009; 15:24:00 >

• İzmir i biliyorsanız Çankaya ve Üçyola giderseniz kapı önleri dolu.
    quote:

İzmirde veya diğer illerde gösterebileceğiniz bir spotcu toshiba satan varmı ? Mühendislik firmalarında veya Klima satıcılarına satış noktası olarak toshiba verilmekte... Eğer spot anlamda satış yaptığını düşündüğünüz bir yer warsa ( Ters valor ile mal deviren ne demek istediğimi çok ii biliorsunuz) Alarko bölge müdürlüğünü arayıp bilgi verirseniz bu ticaretin önünü keseceklerdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

İzmir i biliyorsanız Çankaya ve Üçyola giderseniz kapı önleri dolu.
    quote:

İzmirde veya diğer illerde gösterebileceğiniz bir spotcu toshiba satan varmı ? Mühendislik firmalarında veya Klima satıcılarına satış noktası olarak toshiba verilmekte... Eğer spot anlamda satış yaptığını düşündüğünüz bir yer warsa ( Ters valor ile mal deviren ne demek istediğimi çok ii biliorsunuz) Alarko bölge müdürlüğünü arayıp bilgi verirseniz bu ticaretin önünü keseceklerdir..

her satıcıyı spotcu anlamındamı değerlendiriyorsunuz ? aldığınız fiyatlar spot fiyatmı ? değil...
    Spotcu mantığı bir malı olduğundan ve piyasasının çok daha altına vermektir. ha unutmadan batan geminin malları kısmı en acısı...kimi firmalar şu anki piyasada satmak için belkide çar çur ediorlar bu kısımlarını görmek zor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 15 Ekim 2009; 15:52:00 >

• AS12-0924 airfel modelidir

12.000/14.000 A/A INVERTER 3.5/3.61 1.00-1.07 28-42 R410A
  • quote:

F5 lemeden alıntı yapman ne acı olmuş :)

bilhassa gördüğüm halde yazdım araştırmadan her istediğiniz gibi yazılmaması için.nihayetinde burda konuşulan şeyler çoğu tabuları değiştiren insanlara çok yardımcı olan ama kazandıran ama kaybettiren bi yer ne kadarda sadece yazı yazmak için yazılan bi yer gibi de algılansa insanlar burdaki bilgileri dahilinde alacakları cihazları kararlaştırılıyor bu yüzden araştırmanızı yapıp öyle yazmanız gerekir kolay gelsin.
  • ITL kardeşim sen hangi mitsubishi heavy ile toshibayı karşılaştırmışsın ben pek anlamadım? birkere bende mitsubishi heavy var ve senin mitsubishi heavy de yok toshibada var dediğin tüm özellikler var ve cop değeri bile srvk daiseki den daha üstün.hem fiyat olarakta daisekiden daha ekonomik.ayrıca aynı fiyat olan12.00btu luk mitsubishi heavy(srk35sgz-x hyrer inverter).oysa senin karşılaştırdığın toshiba nın srk modeli özellik olarak hyper inverterli mitsubishi heavy nin yakınından gecemez kaldıkı toshibanın ısıtma olarak pek memnun edici olmadığını ben şikayet com sitesinde birkaç kez gördüm.gercekci olmak lazım toshibanın super daisaki nin dışındaki cihazları artık teknolojik olarak geride kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.