Şimdi Ara

Fiyat/Performans PSU önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum. Asus rog strix rtx 2070 ekran kartı ve msı x570-a pro anakart ryzen 7 3700x işlemci aldım şimdiye kadar. Özellikle ekran kartını dikkate alarak bütçeyi çok sarsmayacak sertifikalı psu önerilerinizi bekliyorum. Bu arada kasa Sharkoon TG5 ATX.

Edit: Merak edenler için bu sisteme Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-750FX) güç kaynağı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeSLa35 -- 30 Ocak 2020; 14:56:34 >

• Bütçenizi bilmemek ile birlikte seasonic 650w focus plus o sisteme fazlasıyla yetecektir.
  • Bütçe yetiyorsa o cihaza yukardaki arkadaşın bahsettiği psu yakışır. Yetmiyorsa Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı önerilebilir.
  • Korumaları tam, en ucuz Gold PSU sanırım. Kendimde kullanıyorum, sessiz çalışıyor.
    www.sinerji.gen.tr
    High Power 750W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı
    https://www.sinerji.gen.tr/high-power-750w-performance-gd-80-gold-guc-kaynagi-pmu419280

Bütçe varsa elbette Corsair RMX, Asus ROG, Seasonic Focus gibi daha kaliteli ve pahalı alternatiflere bakılabilir.

• Ekran kartı, işlemci ve anakarta o kadar para verip, en önemli bileşen olan güç kaynağı için "Fiyat/Performans PSU" istemek.
  • inventus
    FSP RAIDER II 750W 80+ SILVER Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9720

• O kadar haklısınız ki ama elimde olmayan durumlardan ötürü böyle oldu. Diğer parçalara biraz fazla kaçırdım. max 700tl harcayabileceğim psu ya. Yoksa 20 gün daha beklemem gerekiyor daha üstünü alabilmem için fakat o kadar sabredemem sanırım

• XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
    Bugün vatandan indirimle 701 tl ye aldım manyak bişey bu fiyata bu özellikte psu yok
    İnceleme linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Şubat 2020; 15:50:43 >

• Hocalar selamlar bende 700 liralık birşeyler arıuorum, 700-750w lakin ürünlerinizin fiyatları artmış şuan ne tavsiye edebilirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.