Üniversite 1 öğrencisiyim bu sene için kendime hedefler koydum.Çalışarak bunları gerçekleştirmek için uğraşıyorum.İlk olarak annemin telefonu yoktu diye ona telefon almak için para biriktirdim ve bugün alıp hediye ettim. 1-Anneme telefon almak ✅ 2-Babama takım elbise,güzel bir kot,kazak gömlek ve rahat bir ayakkabı almak 3--Anneme feraje/kaban almak 4-Kız kardeşlerime eğitimleri için laptop almak 5-Kız kardeşlerime keman almak 6-Kendime elektrogitar amfisi almak 7-Kendime drone almak 8-Ülemin 2 şehrini gezip görmek 9-İskoçyaya gitmek ve orayı gezmek 10-Pencere kenarında uçak yolculuğu yapmak(daha önce pencere kenarinda hiç uçmadim ve aşaginin nasıl gorundugunu merak ediyorum) 11-Neyi tam anlamıyla öğrenmek 12-Mey ime kamış almak ,öğrenmek ve dedeme çalmak 13-Arkadaşıma şarkı çıkarmasında destek olmak 14-Zayıflamak Şuan listem böyle ama ekleme yapacağım daha sonra. Sizden ricam fiyat olarak beni çok yormayacak aynı zamanda kaliteli olan takım elbise markası önerin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyusuf21 -- 13 Şubat 2021; 0:50:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim