Şimdi Ara

Fiyat performans tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vankyo leisure 495 projeksiyon cihazini 5-6 aydir kullaniyorum ilk cihazimdi ama artik mesafeyi 5 mtr civarindan yansitip duvarda yaklasik 330 inc goruntu elde ettigimden dolayi yetmemeye basladi...fiyat performans olarak ne tavsiye edersiniz amac sadece film ve tv , oyun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok genel sormuşsunuz cihaz çok fazla çünkü ama boyuttan giderek 5 metreden büyük ekran istiyorsanız atım oranı mümkünse en fazla 1.2'den başlayan bir cihaz almanız gerekir böyle giderek bütçeye göre bir cihaz seçerseniz bilgimiz dahilinde yorumlarız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memrekaya kullanıcısına yanıt

Tesekkurler maalesef cok fazla bilgi sahibi olmadigim için buraya yazmak istedim .1.2 metre atim oraninda yuksek lumenli cihazlar ne kadardan baslar acaba birkac model tavsiyesi olabilir mi....ozelliklerinde atim orani nerede yaziyor bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Atım mesafesi ile atım oranı farklı şeyler,siz atım oranına bakacaksınız şurada yazar, sıfır alacaksanız 20-40 arası hocam fiyatlar, bütçeye göre özellik, kaliteli lamba türü vs değişiyor değişken çok yani.Mesela bu cihaz kısa mesafe cihazı değil çünkü minimum atım oranı yüksek,evde kısa mesafeden kullanırım diyorsanız mümkünse orada ilk rakam 1.2'nin altında olması gerekir

Fiyat performans tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memrekaya -- 28 Ocak 2025; 13:3:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.