Şimdi Ara

Fiyat performans telefonu Realme P2 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat performans telefonu Realme P2 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri
    Realme, P serisinin son üyesi olan P2 Pro 5G’yi Hindistan’da tanıttı. Realme P2 Pro, kavisli OLED ekran, Snapdragon 7s Gen 2 işlemci, Sony’nin LYT-600 sensörünü kullanan 50MP ana kamerasıyla öne çıkıyor.

Ayrıca Bkz.Realme, 15 dolarlık kulaklığını "Realme Buds T01" tanıttı: İşte özellikleri

Realme P2 Pro 5G telefon neler sunuyor?

Realme P2 Pro 5G, 6.7 inç kavisli AMOLED ekrana sahip. Ekran, FHD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı, 2000 nit parlaklık, Pro-XDR desteği sunuyor. Realme, telefonun 1.65 metreye kadar düşmelere dayanabildiğini iddia ediyor ancak Gorilla Glass sınıfı hakkında bilgi paylaşmıyor. Tasarım açısından, altın renkte çerçeve ve yuvarlak kamera adası ile birlikte ince bir profile sahip.

Realme P2 Pro, 50MP Sony LYT-600 ana sensör ve 8MP ultra geniş açılı lensten oluşan çift arka kamera kurulumuna sahip. Öndeki kamera 32MP. Qualcomm’un Snapdragon 7s Gen 2 işlemcisinden güç alan telefon, 12GB RAM 512GB’a kadar depolama alanıyla geliyor. Isı dağılımı sağlayan VC soğutma sistemi mevcut. Telefon, 80W hızlı şarj ve ters şarjı destekleyen 5200 mAh batarya ile donatılmış.

Realme P2 Pro, GT Mode oyun özellikleriyle geliyor. Güç ayarlama, CPU/GPU frekansını özelleştirmenize olanak tanıyor. Hızlı başlatma, uygulamadan oyuna geri döndüğünüzde oyunun daha hızlı yüklenmesine yardımcı oluyor. Ses değiştirici, oyun sırasında sesinizi değiştirmenize olanak tanıyor. Oyun filtreleri, oyunda rakiplerinizin yerini belirlemenizi sağlıyor. Oyun odak modu, dikkat dağıtan bildirimleri kapatarak oyuna odaklanmanızı sağlıyor.

Realme P2 Pro fiyatı ne kadar, ne zaman çıkacak?

Realme P2 Pro, yeşil ve gri renk seçeneğiyle geliyor. 17 Eylül’de satışa çıkacak telefonun fiyatı 262 dolardan başlıyor. Bellek ve depolama alanına göre Realme P2 Pro’nun fiyatı şu şekilde:

• 8GB RAM + 128GB: 262 dolar

• 12GB RAM + 256GB: 298 dolar

• 12GB RAM + 512GB: 333 dolar

Realme P2 Pro özellikleri

• Ekran: 6.7 inç, 2412 x 1080, 2000 nit, 120Hz, OLED

• İşlemci: Snapdragon 7s Gen 2

• Bellek: 8GB / 12GB RAM

• Depolama: 128GB / 256GB / 512GB

• Arka kamera: 50MP f/1.88 (ana) + 8MP f/2.2 (ultra geniş)

• Ön kamera: 32MP f/2.45

• Batarya: 5200 mAh, 80W SuperVooc Charge

• Bağlanabilirlik: Bluetooth 5.2, WiFi 6, NFC yok

• İşletim sistemi: Android 14, Realme UI 5.0

• Boyut ve ağırlık: 161.34 x 73.91 x 8.21 mm, 180 g

Kaynak:https://www.realme.com/in/realme-p2-pro-5g

• Şu kavisli ekrandan ne zaman vazgecicekler oyun ve kavisli telefon çok uyumsuz
    Bunun dışında telefon gayet iyi ve f/p bir cihaz olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 sene sonra desteğini yitirecek bir telefon için fiyat fena değil, işlemci bir tık daha iyi olsa en 1.5~2 yıl performans derdi olmazmış.

• O işlemci güzeldir, götürür o cihazı da oyun telefonu yapıyorum diyorsun tetik tuşu koymuyorsun . Ee ne farkı var ki?

• Türkiye'ye ne zaman gelir bilmiyorum ama 16bin civarına gelirse çok satar, tasarım işini de realme iyi yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkası bana nedense igrenç geldi 🤮

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfc kısmişlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede yine ithalatçı kazığıyla satılırda bu realme şık gözüken dengesiz ve zayıf telefonlar üretiyor. Bir yerden alıp diğer yere çok veriyor. Ekranın kavisli olması da çok kötü. Realme telefon alınmaz. Kaçak uygun bulursanız affetmeyin.

• Kavisli ekran seven bir tek ben miyim yaa :D

• The.lawrenc kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Edge ekran yüzünden satışları artmıyor bunların ama hala inatla edge ekranda ısrar ediyorlar.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Bu telefon 19 yada 20 binden gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.