Şimdi Ara

FİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ANAKARTLAR
    Sıfır Asus Tuf Gaming X570-Plus AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC) sisteme takılmadı faturalı 3 yıl garantili FİYAT:SATILDI

ASUS Z97-A ANAKART kendi sistemimde kullanıyorum kutusu aparatları tam nadir bulunur temizliktedir garantisi bitmiştir FİYAT: 800TL>>>>750TL

-----------
    İŞLEMCİ

İ5 4670 İŞLEMCİ STOK FAN MEVCUT kendi sistemimde kullanıyorum garantisi bitti FİYAT 525T>>450TL

------------

EKRAN KARTI

Gigabyte 4 GB GTX 960 kutusu aparatları tam kendi kullandığım karttır güncel oynadığım oyunlar apex, cs, pubg, overwatch FİYAT: SATILDI

---------

RAMLER

Sıfır Team T-Force Vulcan Z 8GB DDR4 3000MHz RAM kutusu açılmadı garantili faturası mevut FİYAT: SATILDI

PNY Anarchy 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz RAM sistemimde sorunsuz kullanmaktayım kutusu faturası duruyor amazondan alındı FİYAT: 400TL>>>350

--------

KASA+PSU

Sıfır GamePower Horizon 4x120mm RGB Kasa ve 550 +80 silver psu sıfır jelatinli faturalı garantili FİYAT: SATILDI

COOLER MASTER HAF 912 PLUS 600W thermaltake PSU kasayı kendi sistemimde yıllardır kullanıyorum ağır metal bir kasadır ısınmaz, ekstra büyük led fanı da vardır FİYAT:425TL>>>>SATILDI

Pazarlık düşünmüyorum sadece toplu alımlarda indirim konuşulabilir, iyi forumlar herkese.

FİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VSFİYATLAR DÜŞTÜ ACİL SATILIK SIFIR VE 2. EL CPU, EKRAN KARTI, KASA , VS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.yigit.tokat -- 15 Aralık 2019; 20:44:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.