< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiyatlar Geldi... (3. sayfa)
-
-
Iphone 12 de cok sevdiğim tasarımla geldi ama bu seferde fiyatlar coşmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: naturlMillet öyle koyun olmuş ki haberde cihazların alış fiyatı da yazıyor ama kimse tek kelime söylememiş.
iphone 12 64 GB
Satış Fiyatı 800 dolar = 6.240 TL (Dolar kurunu 7.80 aldım)
Haberde cihazın alış fiyatı (maliyeti) = 8.130 TL
Diğerlerini varın siz hesaplayın ulan küfredeceğim olmayacak. Son satıcının bir adet telefondan kazandığı 2.870 TL
Ulan haysiyetsizler 8.130 TL maliyeti olan cihazı satın 9.000' e yetmiyor mu?
Alıntıları Gösterhesapladığınız fiyat perakende son kullanıcı fiyatı toptan fiyat bunun yarısı kadardır ona rağmen bizde 3 4 misli fiyata satılıyor
-
Eşek olursan semer vuran çok olur. Iphone 12 mini bir de 64gb 9999TL diyorlar. Bu parayı veren oluyorsa ben susarım ne diyebilirim ki zaten.
-
Param olduğu halde iPhone almıyorum o paranın karşılığını vermiyor en basitinden batarya kullanım süresi çöp rezalet ..xiaomi gayet yeterli hemde çok uygun
quote:
Orijinalden alıntı: FRED BAKERhesapladığınız fiyat perakende son kullanıcı fiyatı toptan fiyat bunun yarısı kadardır ona rağmen bizde 3 4 misli fiyata satılıyor
Alıntıları GösterHocam akıllı adam onu anlıyor zaten. Yazmaya gerek duymadım.
O cihazların gelişi 3-4 bin arasıdır. Vergi, firmaların ulaşım masrafları o bu vs. 8 bin olmuş rakam.
-
Fiyatlar bu vergilerle gayet normal. Apple’ın suçu ne? Vergiler arttı diye apple kendi kazandığından mı vazgeçecek? Bırakın Allah aşkına dünyada sırada bekleyen bir sürü ülke ve insan var. Satmaz Türkiyede olur biter.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Zenginde olsam bir telefona o kadar para vermem buna kısaca kerizlik derler...
Burda insanların kızdığı şey fiyatların pahalılığı değil, herkes vergilerin farkında. İnsanların kızdığı fiyatlarda bir standart olmaması. Her telefonda döviz kurunu farklı almış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 18 Kasım 2020; 12:32:16 >
Adamlar note 10 plusu 6999 a satıyorlar.mis gibi mininn içinden geçer resmen
Hocam 12 miniye de kızan var pro maxe de. Fiyatlandırma konusunda ben de katılıyorum. 12 ile 12 pro arasındaki teknolojik fark bu kadar azalmışken bu fiyat farkı çok saçma. Pro 14 binden girmeliydi en fazla. Belli ki 12 yi çok satmak istiyorlar.
Ben de 6 kullanıyordum 2 bin liralık Android cihaza geçtim hem ekran hem depolama gayet memnunum . Gerisi bana da israf geliyor .
Hanıma iphone 11 alıp onun iphone x'i anneme vermiştim,geçen senede ablama iphone 8 plus almıştım böylece telefon mevzusu 3-4 sene kapanmış oldu akıllılık etmişim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 18 Kasım 2020; 12:31:1 >
O kitle merak etme senden benden daha cimri, buradan alacağına gidip yurtdışından alıyorlar.
Hocam bence mesele farklı kurdan hesaplayıp bu fiyatları çıkarmaları değil, belli ki düz hesap olsun istiyorlar ve ona göre kimisi daha az karlı kimisi daha çok karlı oluyor.
Evet düz 12'ye göre hesaplama yapılınca iPhone 12 Pro; 1247 TL, iPhone 12 Pro Max; 1872 TL daha pahalıya satılıyor.
-
iPhone X i 2 sene önce 5500 TL ye aldığımda iyi rakam verdim diyordum. 11 e yükseltemedik biraz daha bekleyelim 12 alalım dedik ama bu rakamlarla iPhone artık hayal olmaya doğru gidiyor. Apple ın ülke şartlarına göre fiyatlandırma yapması gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X