Şimdi Ara

(--_-)*(-_--)fiyatta da revize--foto eklendi- CEP TELEFONU İLE TAKASLIK MAC G4 DESKTOP KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDEKİ MAC G4 KASASINI CEP TELEFONU İLE TAKASLAMAK İSTİYORUM.

40+10 GB İDE HARDDİSK
    G4 İŞLEMCİ
    512MB RAM
    CDRW
    64MB DVI VGA ÇIKIŞLI EKRAN KARTI
    mac kullananlar bilir kasasında kolon sıradan 2+1 gibidir ekstra kolon takmaınıa vs bile gerek yoktur.
    kasanın kalitesini kullanmadan bilemezsiniz.

üzerinde mac os 9.2 yüklü durumda çok bir görsellik yok ancak işlevsellik tabiki var.

photoshop
    freehand
    kodak photo precision
    atm delüx
    sherlock2
    vs gibi programlar yüklü durumda (dvd player-itunes-quick player,image converter vs de tabi mevcut)

MAC'İN ÖZELLİKLERİ BUNLARDIR,BİR SÜREDİR KENARDA YATIYOR KULLANMIYORUM.

CEP TELEFONU VEYA PDA TARZI BİR CİHAZLA TAKASLAMAK İSTİYORUM.

şarjı doğru düzgün giden telefonla takas teklif etmekten çekinmeyin fiyatta her türlü anlaşmaya çalışırım...

NAKİTTE SATIŞ 300 liraya düşmüştür, +/- PARA DURUMUNA AÇIĞIM AMA ÇOK ÜST SEVİYE BİRŞEY ARAMIYORUM

İLETİŞİM PM
    PM'DE ALACAĞINIZ VERECEĞİNİZ ÜRÜNÜ,VERECEĞİNİZ ÜRÜNÜN KOZMETİK VE GARANTİ DURUMUNU, AYRICA DA +/- PARA DURUMUNU MUTLAKA BELİRTİNİZ.

(--_-)*(-_--)fiyatta da revize--foto eklendi- CEP TELEFONU İLE TAKASLIK MAC G4 DESKTOP KASA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haggardd -- 28 Nisan 2010; 2:56:59 >

• Foto eklermisin birkaç tane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Foto eklermisin birkaç tane...

bugün içinde eklerim inşallah.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: native_plate

aşağıdaki ilan seninmi değilmi seninse bu durumu açıklamanı bekliyoruz.

http://www.sahibinden.com/cok_acil_fiyat_dustuu!!_apple_mac_g4_masaustu_bilgisayar--1_haft-67WQQaXQQ23123361WQQpXQQdisplayitem?

evet link benm canım kardeşim de tam olarak neyi açıklıyim,fare yakalamış gibi sevinmişsin...

• ilanda 249 liraya satıyorsun forumda 350 lira bu ne iş kardeş???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ilanda 249 liraya satıyorsun forumda 350 lira bu ne iş kardeş???

sevgili kardeşim aslına bakarsan hiçbir açıklama bile yapmam gerekmez bu konuda,istediğim yerde istediğim fiyata satarım...
    ANCAK OKUDUĞUN ŞEYİ YA TAM ANLAMAMIŞSIN O İLANDA YADA İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN YARISINI BURAYA YANSITMIŞSIN!

İLANDA DİYORUMKİ SADECE BİR HAFTALIĞINA VE SADECE NAKİTTE BU FİYATTIR,BENİ TANIMADIĞIN BELLİ.BiRAZ PROFİLİMİ KURCALA,BİRAZ SAĞINA SOLUNA BAK VE BENİM ARADA SIRADA NASIL İNDİRİMLER YAPARAK SATIŞ YAPTIĞIMI GÖR.

BAZEN BİR HAFTALIK İNDİRİM YAPARIM,BAZEN SADECE BİR GECELİK İNDİRİM VE O SÜRE SONRASINDA ESKİ FİYATIMA YÜKSELTİRİM SATIŞ OLMAZSA EĞER...

DÜKKANIMA BİR BAK ORDA İPHONE İLANI AÇTIM VE SADECE 2 SAAT İÇİN BU FİYATA DİYE YAZMIŞIMDIR VE ÜRÜN 2 SAAT DOLMADAN SATILMIŞTIR (EN SON BURADA YAPTIĞIM ACİLİYET İNDİRİMİ ODUR)....

EVET SEVGİLİ KARDEŞİM ANLAYABİLDİN Mİ ?

edit: imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haggardd -- 19 Nisan 2010; 12:15:59 >

• bırak bu işleri kardeş senle alışveriş yapılmaz foruma 350 dışarıya 249 senin farkın bu işte hadi bye kardeşim sadece
  • quote:

bırak bu işleri kardeş senle alışveriş yapılmaz foruma 350 dışarıya 249 senin farkın bu işte hadi bye kardeşim sadece

ah canım ya nolursun benimle alışveriş yap,bak yalnızım bu forumda kimse benimle alışveriş yapmıyorum kendimi kötü hissediyorum...
    dostum alışveriş yaptığım listeyi yazmaya kalktım profilime sığmadı, senin gibi çocuklar büyümüşde bana laf söylüyo (büyümek fiziksel veya yaş olarak değil) ;)

başkalarına yaptığın yorumlara da baktım ulan arkadaş birine de akıllı uslu bişi yazmamışsın,millete sataşarak biyere varamazsın aslan bu da aklında bulunsun...
    hadi bakıyim başka ilanın altında oyalan.....

• bende 19" lcd monitörle telefonumu takaslamak istiyorum
    abra kadabra yapsak senin kasa monitöre dönüşürmü ki
    neyse hayırlı satışlar kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: güney tan

bende 19" lcd monitörle telefonumu takaslamak istiyorum
    abra kadabra yapsak senin kasa monitöre dönüşürmü ki
    neyse hayırlı satışlar kardeşim

aman hocam benden alışveriş yapmayın zeki arkadaşlar uyarıyor;)

kasa satılırsa elimdeki sony lcd boşa çıkacak büyük ihtimalle ve Güney abisine gitmekten şikayet edeceğini sanmıyorum,bakarsınız bi ara çat kapı gelir ;)
    teşekkür ediyorum.
  • arkadaş güzel yakalamış seni helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmrcntmr

arkadaş güzel yakalamış seni helal olsun

sorma hocam ya sokağa insaların içine çıkamaz oldum :)

neden bu kadar önemsendiki bu olay anlayamadım açıkcası.
    sonuçta kafama esince burda da anlık indirimler yapıyorum ve ilk kez böyle saçma bi tepkiyle karşılaştım ...

bu arada ben şikayet felan da etmedim ama uzaklaştırılmış acaba başka kimlere bulaştı merak ediyorum
  • valla bilmiyorum ama senin yaptığın adil ve doğru değil bana göre neyse iyi satışlar kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmrcntmr

valla bilmiyorum ama senin yaptığın adil ve doğru değil bana göre neyse iyi satışlar kardeş.

dur bakiyim dur sen!!!
    ne ayaksın sen yahu hem "native_plate" hem de "tmrcntmr" nickde aynı kullanıcı öyle mi ???

ulan arkadaş bu forumun hakkaten suyu çıkmış yahu!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_39211522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39227327

burdaki arkadaş da diyor zaten iki üyeliğin de aynı kişiye ait olduğunu..
    ne iş pis işler ve karalamalar için bi üyelik,alttan alttan sinsi pisliklerin için ikinci üyelik mi kullanıyorsun ???

yahu bari üyeliklerinden birini adam gibi bi iş için kullan...

• arkadaslar herkez istedigi yere istedigi fiyatı verir bu kişiye ayit olan bir politika'dır ve almak isteyen alır almak istemiyen almaz bu kadar büyütmeye gerek yok her iki tarafada saygılar ve hayırlı forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ((zaga))

arkadaslar herkez istedigi yere istedigi fiyatı verir bu kişiye ayit olan bir politika'dır ve almak isteyen alır almak istemiyen almaz bu kadar büyütmeye gerek yok her iki tarafada saygılar ve hayırlı forumlar.

bakış açınızı belirttiğiniz için teşekkür ediyorum,
    işin ilginç yanı ilanıma saldıran iki farklı nick sahibinin aynı insan olması...
  • bu ticaret ahlakıyla zor satarsın bu malı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

bu ticaret ahlakıyla zor satarsın bu malı.

ticaret yapmıyorum dostum.
    işime yarayan şeyleri alıyorum yaramayanları satıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.