Şimdi Ara

Fizik-2 mi daha zor Mat-2 mi [Lİse] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Fizik-2 mi daha zor Mat-2 mi [Lİse]

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

ikiside kolay.. ikiside yurt çapında abudik kubidik milyonlarca liseliye okutuluyor. azıcık zeka kırıntısı olan herkesin anlayıp becerebilceği türden.

öss de ilk 4000e girdim

Tebrikler ama olayı kavrayamadın galiba. Burada ikisine zor demiyoruz; hangisi daha zor, diyoruz. Tamam, belki ikisi de çok kolay. Bu birinin diğerinden *nispeten* daha zor/kolay olmasıyla alakalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZnZgr -- 31 Ağustos 2011; 22:47:09 >
  • Fizik mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ZnZgr

quote:

ikiside kolay.. ikiside yurt çapında abudik kubidik milyonlarca liseliye okutuluyor. azıcık zeka kırıntısı olan herkesin anlayıp becerebilceği türden.

öss de ilk 4000e girdim

Tebrikler ama olayı kavrayamadın galiba. Burada ikisine zor demiyoruz; hangisi daha zor, diyoruz. Tamam, belki ikisi de çok kolay. Bu birinin diğerinden *nispeten* daha zor/kolay olmasıyla alakalı değil.

Nasıl 2+2 ile 2+3 işlemlerinden hangisinin daha zor olduğunu söyleyemiyorsan buda aynı mantık, ikiside azıcık gayret gösteren her insan için kolaydır. Zor olan zaman ayırmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt Do'Urden -- 31 Ağustos 2011; 23:03:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZnZgr

quote:

öss de ilk 4000e girdim

Nasıl 2+2 ile 2+3 işlemlerinden hangisinin daha zor olduğunu söyleyemiyorsan buda aynı mantık, ikiside azıcık gayret gösteren her insan için kolaydır. Zor olan zaman ayırmaktır.

aynen arkadaşa katılıyorum

ikisine de yeterli zamanı ayırdın mı ikiside olur. Korkulacak bişeyleri yok.

• Bence fizik 2 daha kolay ama çok sıkıcı fizik 1 çok daha eğlenceli bence hele fizik 2 de şu indiksiyon, manyetik alan, elektrik alan, uzunluk boy değişmesi vs. çok sıkıcı bence amaaa kolay. Yani aslında fizik 1 ile mat 2 'yi kıyaslarsak fizik 1 daha zor derim ama daha eğlenceli öyle geliyor yani bana
  • lise de tmciydim fizik2 bilmem ama mat2 çalıştıktan sonra çok basit.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.