Şimdi Ara

Fizik çok mu kötü arkadaşlar? Tipi biliyorum kötü . Ama bugün birinin bir sözü aklıma takıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moruk boyun var kilon yok iyisin işte ne uzatıyosun daha. Bırakın da gerçekten çirkin olanlar açsın böyle konuları. Ortalamanın üstündesin, aksini söyleyen türkiyede dışarı çıkmamıştır. Sokaklar at hırsızı kılıklı tip kaynıyor.

• saç ektir, sakal ektir, çene-burun estetik yaptır
    2 sene spor yap

olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilime girin bakın milyon tane tipim nasıl konusu açmıştım 15-16 yaşımdayken.Büyüdükçe olayın tipte olmadığını öğrendim.

• goöz doktoruna görün sağ gözde sıkıntı var .

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

saç ektir, sakal ektir, çene-burun estetik yaptır
    2 sene spor yap

olursun

ismini de ali candan'dan polat alemdar yapsın mı hahah

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Profilime girin bakın milyon tane tipim nasıl konusu açmıştım 15-16 yaşımdayken.Büyüdükçe olayın tipte olmadığını öğrendim.

hocam sen yakışıklısın boş yapma o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

hocam sen yakışıklısın boş yapma o yüzden

Alıntıları Göster

MARAZ ALİ den yakışıklı adam mı var bu memleket te

Fizik çok mu kötü arkadaşlar? Tipi biliyorum kötü . Ama bugün birinin bir sözü aklıma takıldı.

• Şu tipim nasıl konuları açan arkadaşlar cidden problemli. Olum değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi niye bu kadar kasıyorsunuz. Vücudunuzu kabul edin. İyi yada kötü. Başka bir vücuda girme ihtimaliniz yok. O vücut, yüz, kulak, kaş senin.

Bırakın artık bunları. Kendini iyi hissetmek istiyorsan git spor yap. Aşırı kilolu takılma. Saçına başına giydiğine dikkat et. Gerisi hikaye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama işte kardeşim..

Kız olsam öyle düşmem sana hemen. Yanlış anlama çirkinsin demiyorum ama bir Brad Pitt de değilsin yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olm öyle dedik diye forumda konu mu açtın gerçekten her şeye bu kadar alınma knk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boyun iy8 de tip kötü. Fiziği değiştirebilirsin sonuçta o çok önemli değil.

• Usta yanlış anlama ama senin bu hayattaki tek amacın buradaki adamların yalandan övgüsünü alıp kendini tatmin etmek mi? Ailen sana yakışıklı oğlum falan diyor diye kendini öyle sanmışsında bence hayatın gerçekleriyle yüzleşmen lazim yakışıklı falan değilsin siradansin zaten yakışıklı olsaydin burada her gün böyle sacma sapan konular açmazdın.Ek olarak her gün buraya resimlerini atıp millete malzeme olmak seni hiç rahatsız etmiyor mu? Mesela ben internette bir akrabamın böyle şeyler yazıp kendini attığını görsem psikolojisi bozuk diye üzülürdüm.

• Öyle giyinipmi çıkıyorsun sokağa ?

• Açıkçası feminen duruyorsun. Tipin ortalama iş görür. Ancak birkaç yıla o saçlar gider benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Surgery -- 23 Kasım 2020; 13:10:25 >
  • Hadi redpillciler gelsin taktik versin sana.

• Severus_Snape S kullanıcısına yanıt

Fizik çok mu kötü arkadaşlar? Tipi biliyorum kötü . Ama bugün birinin bir sözü aklıma takıldı. 

• yıkıksın krdşm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4BBA52C16

İzbandut gibi herifsin sana kız mı bakmayacak güldürme.

Benim kafam kocaman fotoğraf bile çekinmiyorum düşün. İdeal boyutta bir kafası olan her insanın şansı vardır her kıza karşı

Artı saç dökülmem var zaten kızların gözünde kocaman bir eksi. Senin maşallah nazardan korusun saçın yerinde.

Ortalamanın üstüsün her türlü kötü diyenlere bakma

boy kac? vücut yaparsan belki çok göze batmaz kafanın büyüklüğü. sac dökülmesi için de saç ektirtebilirsin.

• şaka gibi 2/10 yazan olmuş.

en büyük sorunun bence giyiminin kötü olması ve özgüven problemin. bu ikisini halledersen çok fazla bir şey yapmana gerek kalmaz. tipin normal boyunun uzun olması ise çok büyük bir artı. ekstra olarak biraz vücut yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 23 Kasım 2020; 16:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

ben mi daha yakışıklıyım hemşehrin mi sen mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.