Şimdi Ara

FİZİK İÇİN FİNAL Mİ? FEM Mİ? PALME Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim var. Konu anlatımlı almayı düşünüyorum, soruları kaliteli orta-zor olan ve bol çözümlü sorusu olan kitap final sarı kitap mıdır fem midir palme midir_?

• Final sarı kitap dediğin YGS-LYS sanırım. Ben de tavsiye üzerine almıştım ve ilk kaynak olarak onu kullandım ama bir süre sonra konu eksiğim olan konulara yardımcı olmadığını farkettim. Palme nin A-B kitap setini aldım. Mekanik kısmı anca bitti ve gayet güzel kitap tavsiye ederim
  • GÜNCEL....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Fizikte konu anlatım olarak fem pek güzel degil..mustafa başer konu anlatımlının bol çözümlü örnegi var, konu sonu testlerinde çok kaliteli sorular var (lys fizik olanı)
    Soru bankası olarak palme a-b ve fem fizik soru bankası iyidir, bende sb olarak palme öneririm

tamam kardeşim palmeye bir bakacağım. bu mustafa başer değiğin final dimi?
  • soru bankası düşünürsen fem, körfez ve palme çok kaliteli kaynaklar, özellikle femde çok orijinal sorular mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: 125156

Final sarı kitap dediğin YGS-LYS sanırım. Ben de tavsiye üzerine almıştım ve ilk kaynak olarak onu kullandım ama bir süre sonra konu eksiğim olan konulara yardımcı olmadığını farkettim. Palme nin A-B kitap setini aldım. Mekanik kısmı anca bitti ve gayet güzel kitap tavsiye ederim

Kardeş bi fotoğraf atarmısın ben de alıcam sölediğinden konu anlatımlı
  • femin konu anlatım fiziği hiç iyi değil hatta berbat pişman olursun alma palme mekanik aldımda daha başlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATEMATİK Mİ FİZİK Mİ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

femin konu anlatım fiziği hiç iyi değil hatta berbat pişman olursun alma palme mekanik aldımda daha başlamadım

kardeş bi başla da sonra yaz iyi mi kötü mü? femin fizik soru bankası nasıl?
  • fevzicanacar F kullanıcısına yanıt
    fena değil kullanıyorum femin soru bankasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

fena değil kullanıyorum femin soru bankasını

fizik bu sene benim için çok önemli. geliştirmem lazım. fem dergilerim var. konu anlatımı almama gerek var mı yoksa dergilerdeki anlatım yeter mi? yani yeterse sadece soru alıcam. o zaman fem alıyorum
  • quote:

Fizikte konu anlatım olarak fem pek güzel degil..mustafa başer konu anlatımlının bol çözümlü örnegi var, konu sonu testlerinde çok kaliteli sorular var (lys fizik olanı)
    Soru bankası olarak palme a-b ve fem fizik soru bankası iyidir, bende sb olarak palme öneririm

biyolojiyi çok severim, detayları falan ve hedefim biyolojide ful. bunun için palme konu anlatım almalıyım galiba?????
    palme sağlamdır güzeldir hedefin yüksekmiş bide al mutlaka ben palme ile okyanus akıllı biyolojiden gidiyorum bide not alarak çalışıyorum akılda baya kalıcı oluyor
  • Biyolojiden iyi bir sonuç almak istiyorsa palme bio k.a ve palme bio sb kesinlikle olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biyolojiden iyi bir sonuç almak istiyorsa palme bio k.a ve palme bio sb kesinlikle olmalı

sadece palme bio k.a olsa?? soru bankası kadar test var içinde. ayrı olarak fem dergim olduğu için sadece palme k.a almayı düşünüyorum???
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    fizik için dergideki k.a yeter mi?? yetmezse hangi konu anlatım kitabını alıyım fizik için? yeter dersen fem s.b alıcam
  • Ek olarak soru bankan varsa palme sb şart degil tabi...k.a.,yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bilmiyorumki bu seneki dergiler nasıl anlatıyor daha dershane başlamadı
  • palme ygs-lys 4 kitap konu anlatım alıp memnun olan var mı ? Almanyı düşünüyorum ama fiyatı biraz tuzlu yararına gören varsa alcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20alper20 -- 6 Eylül 2014; 19:49:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.