Bildirim
Fizik kimya FEM1 soruları acil bakın seçmece
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
1. soru 1-3 mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: ichigo85
1. soru 1-3 mü?
evet 1-3 nasıl? -
1. Soru 2 3 degilmi
2. Soru nasil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozelle -- 21 Haziran 2013; 15:24:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam anlatmaya çalıştım uzun uzun yazdım bir şeyler ama karışık oldu baya anlatamıcam gibi. Sen bir kitaptan falan bak zor bir şeyi yok. Buradan anlatamadım. -
Birinci soru 1-3 ikinci soru 4/3 -
Up up 2.soruyu anlatabilicek varmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozelle -- 21 Haziran 2013; 15:41:59 >
quote:
Hocam anlatmaya çalıştım uzun uzun yazdım bir şeyler ama karışık oldu baya anlatamıcam gibi. Sen bir kitaptan falan bak zor bir şeyi yok. Buradan anlatamadım.
Hocam büyükten küçüğe ok çekince 1 ve 2 R olmuyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nonanxious
quote:
1. soru 1-3 mü?
evet 1-3 nasıl?
hidrojen siyah çizgide(bi adı vardı ama bilmiyorum) ise tersini yaparsın R ise S olur , S ise R olur -
quote:
quote:
Hocam anlatmaya çalıştım uzun uzun yazdım bir şeyler ama karışık oldu baya anlatamıcam gibi. Sen bir kitaptan falan bak zor bir şeyi yok. Buradan anlatamadım.
Hocam büyükten küçüğe ok çekince 1 ve 2 R olmuyor mu?
Ya 1i nasil r buluyorsunuz big r olmuyorki nerede yanlisim var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozelle -- 21 Haziran 2013; 15:45:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: emre510
quote:
quote:
1. soru 1-3 mü?
evet 1-3 nasıl?
hidrojen siyah çizgide(bi adı vardı ama bilmiyorum) ise tersini yaparsın R ise S olur , S ise R olur
Eyv. Hocam simdi oturdu com sagol. Bu tarz baska ince seyler varmi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre510
quote:
quote:
1. soru 1-3 mü?
evet 1-3 nasıl?
hidrojen siyah çizgide(bi adı vardı ama bilmiyorum) ise tersini yaparsın R ise S olur , S ise R olur
Eyw.Vallahi yarın sınav var ilk defa duyuyorum bunu :D -
Up up 2 soru daha var
aslında işin özünde molekülü üç boyutlu modellemek yatıyor. ama arkadaşın dediği gibi hidrojen arkada değilse tersini al. arkada veya düzlem üzerinde ise alma tersini. -
Elektrik ve enerji sorusuna da bakin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonanxious -- 21 Haziran 2013; 17:10:42 >
up be -
E=Z^2/n^2=hc/lambda olarak eşitleyip yapmalısın son soruyu -
quote:
Orijinalden alıntı: Film Bu Ya
E=Z^2/n^2=hc/lambda olarak eşitleyip yapmalısın son soruyu
çıkmadı ordan ? -
bi de başında a vardı o ifadenin onu unutmuşum ve soruyu tam okumamışım. şöyle bi hesapla muhtemelen çıkar: gelen fotonun enerjisi= koparılması için gereken enerji + elektronun sahip olduğu kinetik enerji.
hc/lambda = A*Z^2/n^2 + 2,8.10^17
çünkü gelen foton önce elektronu kopartır, enerjisi fazla olduğu için de ardından fotona hareket
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X