Bildirim
fizik nereden çalışılır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Altuğ Güneş. Kendisi kazanımlara önem vererek çok güzel bir şekilde anlatıyor. Birkaç konu eksik ama onları da tarama sorularında halledeceğini belirtti. -
Altuğ Güneş kesinlikle. Bir de üzerine vaktiniz olduğunda Ertan Sinan Şahin hocamızın soru çözüm videolarını izlerseniz tamamdır bu iş. -
Bir kaç konu eksik demişsiniz fakat baya konu eksik gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplamda ne kadar konu eksik bilmiyorum maalesef hocam :( . Ben sadece kendi eksik konularım için konuşmuştum. -
Anladım hocam. Altuğ güneşin şuan çok eksik konuları yani ben öyle gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altuğ güneş kesinlikle. Eksikleri kısa zamanda tamamlar da
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Atışlar Dalgalar modern fizik onları çekmeyecekmiş soyut diye eksik totalde 30 saate yakin video var @
kesinlikle vip fizik mantığını ve temelini çok iyi veriyor -
- Atışlar
- Elektrik Akımı ( basit devre )
- Kuvvet moment tork denge.
Şimdilik bu konuları benden beklemeyin.
Dalga Mekaniği ( Girişim / Kırınım / Elektromanyetik / Doppler vs )
Basit Harmonik - 2 ( 1'in devamı )
Çembersel Hareket - 2 ( 1'in devamı )
Bu hafta ekleyeceğim -
Hocam tahminen hangi gün ekleyeceksiniz ? Ona göre bir tekrar programı hazırlayalım. -
En geç perşembe cuma gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4EC4C0E38
Hocam tahminen hangi gün ekleyeceksiniz ? Ona göre bir tekrar programı hazırlayalım. -
Hocam sınavın erteleneciğini düşünüyo musunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: Xeratula
En geç perşembe cuma gibi.
Alıntıları Göster -
Son videosunu izle.
Hocam özelden bir şey soracağımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4EC4C0E38
Son videosunu izle. -
Sor.
ben 11im de merak ettiği bir şey var neden herkes bi hocadan dinliyo konu anlatımlı kitaptan vs çalışmıyo mesela karaağacın fasikülleri gayet güzel bence neden kimse kitaplardan çalışmıyor? Tamamen merak ettiğim için soruyorum yani ne avantajı var kitaplara göre? -
yav adam adam adamsın hocam yav. ciddi manada biliyorsun bu işi ya.quote:
Orijinalden alıntı: Xeratula
En geç perşembe cuma gibi.
Alıntıları Göster
iyiki varsın altuğ reis. önderimizsin. -
Hocam ben de 11im ama çoğu konuyu fizikte konu anlatıma bakarak halledemezsin bence. Biyolojinin hepsi, kimyanın bazı konuları için geçerli olabilir bu durum ama fizikte hayır.quote:
Orijinalden alıntı: SilentReader
ben 11im de merak ettiği bir şey var neden herkes bi hocadan dinliyo konu anlatımlı kitaptan vs çalışmıyo mesela karaağacın fasikülleri gayet güzel bence neden kimse kitaplardan çalışmıyor? Tamamen merak ettiğim için soruyorum yani ne avantajı var kitaplara göre?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum hocam ama ben itme momentumu mesela karaagactan hallettim sonrasinda nihat bilgini rahatlikla cozebilecek seviyedeydim. Gene basit makinelerde de aynisini yaptim. Konu anlatiminda mebden ve karaagactan gidiyorum gayet verimli oluyo bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X